E8 wint voor de 4e maal achtereen
In de thuiswedstrijd was het de return tegen Excelsior Rotterdam E8. Na uit reeds met 1-4 gewonnen te hebben, werd het nu wederom een walk-over. Het was Mounir die de score opende via een intikker uit een pas van Vyrison, die prima breed gaf op hem. De druk bleef op hun doel en we zagen de 1e helft dat men goed combineerde en dan ook uitliep naar 4-0 via Abdul, Vyrison en Luchel.

Na rust werd het spel minder door onnauwkeurigheid en veel minder samenspel. Het was  de goed spelende Amin die 5-0 liet aantekenen en via  Luchel en  Vyrison werd het 7-0 voordat Excelsior de eer konden redden via een countertje. Eindstand derhalve 7-1

F9 in een hogere klasse ingedeeld, was tegen koploper Xerxes F8 veruit de betere. De hazewindhond van F9 – Chinedi – snelde voortdurend zijn tegenstanders voorbij en speelde een hele goede wedstrijd, want ook zijn voorzetten waren meer dan uitstekend. Ties kon hiervan profiteren door driemaal op de goede plek te staan en de bal in het net te schieten. Ook Patrick , Amine en Fabio vonden het doel en scoorden allen tweemaal. Achterin waren het Mohamed en Anthonie die de zaak gesloten hielden, al was de tegenstander ze eenmaal te snel af, zodat Xerxes toch nog een goaltje kon meepikken.

Derhalve werd het een vrij gemakkelijke 10-1 score voor de boys en gaan ze de koppositie naderen. Blijf lekker overspelen en het komt wel goed met jullie. Succes volgende week in de bekerwedstrijd.