Charlois E8  –  Spartaan20  E9
De jongens van  leider/trainer Roderick moesten aantreden op een koude en winderige ochtend tegen onze vrienden van Charlois. Al snel bleek dat de Spartanen duidelijk meer in hun mars hadden dan de sportieve tegenpartij. Het was Abdul die in combinatie met de goed spelende Dre’ voor 0-2 zorg droeg. Even voor rust wist men onze doelman Badr met een hard schot te verrassen en zo gingen we de rust in met een 1-2 voorsprong.

Ook na rust een beter Spartaan met een goed spelende Omar op het middenveld en Steven die er verdedigend goed het oog in had. Weer Abdul en Dre’ zorgden voor een 1-4 voorsprong, waarna de tegenstander de stand wist terug te brengen tot 2-4. Het laatste woord hadden onze boys en Abdul zorgde na aangeven van Dre’  voor de 2-5 eindstand. Een beslist meer dan verdiende overwinning.

F9 en F10: Onze beide F teams wisten hun wedstrijden tot een meer dan goed einde te brengen. F9 denderde over Xerxes F8 heen met 1-14 en zijn ongeslagen met de maximale winst. Ze naderen de top. Koploper Nieuwerkerk heeft liefst 5 wedstrijden meer gespeeld en ziet de Spartanen angstig naderen.

Het laagste F team, F10, wist tegenstander Barendrecht met 3-5 aan de zegekar te binden en doen het met 3 overwinningen op rij meer dan uitstekend. Ga zo door boys, ook jullie naderen de top van de ranglijst.