Van de schoolteams brengen we – nog net voor het verstrijken van het oude jaar – de verslagen van de laatste speeldag in 2015.

E8 winterkampioen
Tegen rode lantaarndrager Poortugaal E4 speelde men de laatste wedstrijd voor de winterstop. Met Luchel weer in de gelederen speelden we, hoewel het samenspel zeker beter kan, een gewonnen wedstrijd. Reeds voor de rust stonden we met 5-0 voor door doepunten van  de jarige Vyrison (2x), Amin, Luchel en Mounir. Het op alle fronten beter spelend Spartaan ging na rust verder met wat het voor rust, deed n.l. scoren. Via 2x Luchel, Amin, Vyrison en Wolfram werden de dubbele cijfers gehaald, 10-0. Hiermede verstevigden we de koppositie en met 21 uit 7 staan we ongeslagen bovenaan. Gaan we dit volhouden na de winter is de vraag.

E9 Zij sleepten uit tegen Poortugaal E5 een benauwde zege uit het vuur. Na een 3-1 achterstand wisten zij dapper terug te komen en met 4-5 te winnen. Proficiat boys, een geweldige prestatie. Jammer was het dat de ouders van de tegenpartij hun eigen scheidsrechter ietwat onheus bejegenden. Ook jullie veel succes na de winter.

F10 Onze benjamins traden aan tegen het onderaan staande Barendrecht F12 en wonnen vrij gemakkelijk met 8-2. Het waren Wasim en Isaak die sterk speelden vandaag en door hun scores werd dan ook een verdiende zege geboekt. Beide scoorden want ze schoten namelijk ieder 3 maal raak. Bij de spaarzame uitvallen van de sportieve tegenstander was keeper Sam heel attent al moest hij echter toch tweemaal de bal uit zijn doel halen. Al met al een verdiende overwinning. Ze gaan nu fijn Kerst en Nieuwjaar vieren en hopen na de winter nog meer zege’s te kunnen behalen.