Eerste nederlaag E8 (3-2)
Tegen concurrent Barendrecht werd ietwat onverdiend de eerste nederlaag geleden. We misten onze keeper Akhilesh erg. Zijn vervanger Aswin deed zijn best, maar haalde helaas niet zijn niveau. Toch bedankt  Aswin dat je je opofferde voor het team. We kwamen door foutjes voor rust al snel met 2-0 achter, maar we zetten met zijn allen een tandje bij en via Wolfram en Abdel was het met rust 2-2.

Dat bood perspectief en in de 2e helft waren we dan ook duidelijk het best voetballende team. Voor het doel van de tegenstander wisten we – ondanks enkele riante mogelijkheden – niet het gaatje te vinden. Door een verkeerde uittrap was het Barendrecht die wist te scoren. Jammer, maar . . . . door te verliezen leer je winnen is ons motto. We staan echter nog steeds aan kop van de ranglijst.

E9 Onze jongens moesten thuis aantreden tegen rode lantaarndrager Oude Maas E3. Vanaf de aftrap  was het Spartaan die aangaf dat er op ons terrein niets te halen viel voor de sportieve tegenstander. In de 1e helft waren er wel een hoop kansen, maar de afronding lukte zeker niet. Vlak voor rust was het Abdel en uitblinker Valencio die eindelijk de goede keeper van de tegenpartij wisten te verschalken.

Na rust, met een goed spelende Omar op het middenveld, was het Spartaan wat de klok sloeg en via Gorie,Valencio en Abdel werd alsnog een ruime 7-0 overwinning geboekt.

De andere twee teams speelden beide een uitwedstrijd. F9 liet van SVS E3 geen spaan heel en won met liefst 0-13. F10 moest spelen tegen Charlois en leverde prima werk af door hen met 2-4 te verslaan.