14-11-2015: E8, F9 en F10 de runnners-up
E8 moest zijn derde wedstrijd uit spelen tegen het op de 3e plaats staande Rhoon E6. Gelijk opgaand kwamen we via een echte counter van hen met 0-1 achter. Even later werd de stand gelijk getrokken via de uitblinkende Luchel en nog voor rust was het weer Luchel die de 1-2 inkopte.

Na rust een totaal overheersend Spartaan die Luchel als opkomende verdediger zijn hattrick zag scoren. De tegenstander gaf het op en via 3x Vyrison en 1x Mounir zegevierden we toch nog vrij gemakkelijk en natuurlijk verdiend met 1-7.

Aangemerkt moet worden dat Amin en Jevhen beiden hard werkten en altijd hun teamgenoten zochten in balbezit, goed gespeeld boys.

F9. Ook Botlek F4 moest er aan geloven alhoewel ze het voor rust beperkt hielden tot 2 doelpunten. Na rust zagen we beter voetbal en meer samenwerking. Het was Ties die 3x de uiterst zwakke keeper passeerde en Fabio die niet achter wilde blijven en met zijn prima schot ook 3x raak schoot. Zo werd het weer een gemakkelijke zege.

We proberen een klasse hoger te gaan spelen waar we na een 11-0, 15-1 en 12-1 zege wel aan toe zijn.

F10 was gastheer voor RVVH E5 en deed waar het goed in is, n.l. scoren. Als Wasim – van beroep pingelaar – nog even eerder de bal overspeelt dan had de score zeker hoger geweest dan 6-1.

Isaak schoot snoeihard 3 goaltjes binnen, Wasim 2x en Jaeden deden ook een duit in het zakje. Uitblinker achterin waren Jerry, Ejmen en keeper Sam.

Probeer wat meer samen te spelen boys dan gaan jullie zeker bij de top behoren in deze competitie.