????

De School Sport Vereniging vierde het 10-jarig jubileum met een wervelende show, waarbij kinderen uit alle leeftijdsgroepen en disciplines (karate, judo, turnen, dans, hockey en voetbal) een demonstratie gaven van hun vorderingen op sportief gebied.

Het aanwezige publiek kreeg na de demonstraties nog een grande finale voorgeschoteld, waaraan alle kinderen deelnamen. Een vrolijke zang met dans, zoals we dat kennen van “Kinderen voor Kinderen”. Ouders en grootouders zongen mee “Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!”

Geweldig om te zien, dat wat Spartaan’20 ooit begon met een 30-tal leerlingen, nu is uitgegroeid tot een volwaardige organisatie met honderden leden verdeeld over 6 sporten.

Na het actieve gedeelte kwam een formeel kwartiertje, waarin de werkers van het eerste uur een terechte huldiging kregen. Voor Spartaan’20 was dat – naast Ed Goverde – natuurlijk het trainersduo Philip Scheffer en Leon van Pul. Beide laatstgenoemden kregen een levensgroot portret van zichzelf overhandigd.

Het feest werd besloten met een smakelijk en veelzijdig buffet. Kortom: het was “AF”.