NieuwsNieuws 2018/2019

 De Soccer Academy Spartaan, bij iedereen intussen bekend als “SAS”, is op onze accommodatie weer volop van start gegaan.

Directeur Bert-Jan Vaandrager, eerder ook succesvol jeugdtrainer en hoofd opleiding bij Spartaan’20, geeft al weer zes jaar leiding aan deze Top Jeugdopleiding in Nederland, die ook de beste en grootste in Rotterdam is.

Voor alle duidelijkheid, SAS is dus geen deel van de vereniging Spartaan’20, het is een zelfstandige voetbalschool die op topniveau clinics en techniektrainingen geeft. ‘Top’ vooral omdat SAS werkt met jonge, aankomende getalenteerde trainers Ă©n ervaren jeugdtrainers die bij verschillende clubs waaronder Spartaan’20 hun enorme kunde hebben bewezen.

‘Top’ ook omdat de individuele aandacht voor de deelnemers net even wat meer is dan op een ‘gewone’ voetbaltraining: per vier tot maximaal zes deelnemers is een trainer beschikbaar!

Deelnemers hoeven geen lid te zijn van Spartaan’20 of van een andere club. Dat mag natuurlijk wel voor wie wat extra’s wil leren! En het helpt zeker ook: mede dankzij het extra werken aan vaardigheden op de SAS, zijn al veel talenten via Spartaan’20 en langs andere wegen in beeld gekomen en geslaagd bij Betaald Voetbal Organisaties.

En ook Spartaan’20 is trots op de al jaren bestaande samenwerking: het levert nog betere spelers op!

GeĂŻnteresseerd in SAS?

Een clinic-periode bestaat uit 10 weken, plus 1x gratis. Het kan op woensdagmiddag, vrijdagavond en zondagochtend. Op vrijdag en zondag is het deze week begonnen en is nog ruimte om in te stappen.

Leeftijd? Iedereen van 4,5 tot 14 jaar is welkom. De kosten? 150 euro, een bedrag waar je echt wat goeds voor krijgt: extra ontwikkeling van je voetbalskills!

De clinics op woensdag beginnen op 12 september a.s.  Voor Spartaan’20 leden is er nu de speciale aanbieding op woensdag voor € 112,50 (exclusief kleding).