NieuwsNieuws 2023/2024

Spartaan’20 heeft een samenwerkingsverband met Feyenoord. Vanuit die invalshoek kregen we het verzoek van Varkenoord om onderstaande oproep te plaatsen. Wij geven graag gehoor aan dit verzoek.

 = = = = =
Gastgezinnen gezocht voor talenten Feyenoord Academy

 Lijkt het u mooi om een talentvolle voetballer uit de jeugdopleiding van Feyenoord een tweede thuis te bieden? U kunt zich nu aanmelden als gastgezin van de Feyenoord Academy.

Feyenoord wil de beste jeugdspelers aan de club binden. Dit betekent dat er ook spelers uit het buitenland en andere delen van Nederland op Varkenoord spelen. Voor een deel van hen is een verblijf in een topsportgastgezin een goede (tussen)oplossing. Een goede match tussen gastgezin en speler is cruciaal, daarom is het voor Feyenoord belangrijk om het aantal gastgezinnen uit te breiden.

De plaatsing is op maat en kan variëren van 2 tot 7 nachten per week.

Nieuwe gastgezinnen worden uitgebreid gescreend, tekenen een contract voor minimaal een seizoen, zodat we een veilige/stabiele basis kunnen garanderen. Feyenoord vindt het belangrijk dat elk gezin de mogelijkheid moet hebben om zich aan te melden als gastgezin, vandaar dat er een vergoeding wordt gegeven om in het levensonderhoud te voorzien.

Ben je in de gelegenheid om regelmaat, persoonlijke aandacht, steun en een gezonde en stabiele omgeving aan een topsporter in spe te bieden? Of wil je meer informatie over de voorwaarden om je als gastgezin aan te melden?

Neem dan contact op met Sarine Barkmeijer via: s.barkmeijer@feyenoord.nl