NieuwsNieuws 2019/2020

Ruwe Diamant Award shirtsponsor O17-1

Zaterdag 8 februari speelde onze O17-1 in het nieuwe shirt met op de borst Ruwe Diamant Award. “Super tof en trots” zei Reggery Gravenbeek. Zelf begon hij ooit met voetballen bij onze mooie club en nu staat hij de komende twee en een half jaar op het shirt staat. JO17-1 speelt in de derde divisie en is hard op weg naar het kampioenschap. Hopelijk dus volgend seizoen een stap hoger in de landelijke divisie, met nog meer exposure voor de nieuwe shirtsponsor!

 


Wat is en doet Ruwe Diamant Award?

Reggery Gravenbeek is filmmaker. Hij komt in de wijken van Rotterdam-Zuid regelmatig jongeren tegen die talent hebben op het gebied van kunst en cultuur. Sommigen vinden hun weg, maar een grote groep heeft een duwtje in de rug nodig. Om hun talent verder te kunnen ontwikkelen, heeft men de juiste connecties en wat financiële steun nodig.

De Ruwe Diamant Award is dé nieuwe gelegenheid voor deze jongeren om hun ambities op cultureel gebied na te streven. Door middel van net dat beetje extra hulp en financiële steun kunnen zij dit realiseren.
Om een platform te bieden waarbij talenten en lokale partijen bij elkaar komen, heeft Reggery Gravenbeek in samenwerking met Cultuur Concreet gekozen voor een Award-show. De voorafgaande campagne is bedoeld om talenten boven tafel te krijgen, waarna zij strijden voor de Ruwe Diamant Award en een geldbedrag van €1.000,- .

Kijk voor meer informatie op de site https://ruwediamantaward.nl/

               
Het contract met Reggery werd ondertekend door voorzitter Leandro Lopes en uiteraard op de foto vastgelegd! Spartaan’20 is dan blij met deze ondersteuning en bedankt Reggery voor het vertrouwen in de club.