NieuwsNieuws 2022/2023

 

 

Al sinds februari 2020 prijkt de naam op de shirts van JO17-1 en JO18-1 en sinds precies een jaar geleden staat de naam  “Ruwe Diamant Award” ook op de thuis-shirts van Het Eerste. Ruwe Diamant Award is de sociaal-culturele onderneming van  Reggery Gravenbeek, oud-Spartaanspeler. Het is zijn droom om zo veel mogelijk, misschien wel ĂĄlle teams van Spartaan’20 ooit met zijn logo op het shirt te laten spelen. Hij heeft in ieder geval een volgende stap gezet: vanaf zaterdag 1 oktober a.s. speelt Het Eerste elftal de uitwedstrijden in een nieuw fraai uit-tenue.

Reggery Gravenbeek is voormalig (jeugd)speler van onze club. Hij speelde nog in het zaterdag-1-elftal dat er was tussen 2014 en 2017. Door een zware knieblessure moest hij vroeg stoppen met voetbal. Spartaan’20 heeft een warme plek in zijn hart.

Over Ruwe Diamant Award
Filmmaker Reggery Gravenbeek komt in de wijken van Rotterdam-Zuid regelmatig jongeren tegen die talent hebben op het gebied van kunst en cultuur. Sommigen vinden hun weg, maar anderen hebben een duwtje in de rug nodig, omdat het niet altijd lukt om hun talent verder te ontwikkelen, omdat zij niet de juiste connecties en financiële steun hebben.

De Ruwe Diamant Award is een gelegenheid voor jongeren om ambities op cultureel gebied na te streven. Door middel van net dat beetje extra hulp en financiële steun kunnen zij dit realiseren.

Om een platform te bieden waarbij talenten en lokale partijen bij elkaar komen, heeft Reggery Gravenbeek in samenwerking met Cultuur Concreet gekozen voor een Awardshow. De voorafgaande campagne is bedoeld om talenten boven tafel te krijgen, waarna zij strijden voor de Ruwe Diamant Award en een geldbedrag van € 1.000,- .