NieuwsNieuws 2019/2020

Vele Rotterdammers hebben een Rotterdampas.

Voor Rotterdamse gezinnen met een kleine beurs stelt de gemeente het zogenoemde jeugdtegoed beschikbaar. Het jeugdtegoed wordt naar leeftijd uitgekeerd en wordt gestort op de Rotterdampas van het kind. Het jeugdtegoed is te besteden bij de aangesloten winkels en in het openbaar vervoer.

Vanaf 1 maart 2020 is ook onze kledingleverancier De Vaan teamcenter, Zuidhoek 27 aangesloten en kunnen leden met het jeugdtegoed vanaf 1 maart hun aankoop van sportspullen hier ook doen met gebruikmaking van het jeugdtegoed.

Van clubkleding, voetbalschoenen, thermo tot aan een Touzani-trainingspak. Dit is mooi nieuws voor onze leden met een kleine beurs, die voorheen hun clubkleding niet met dit tegoed konden aanschaffen.

Als uw kind in 2020 recht heeft op het jeugdtegoed, dan ontvangt u voor 12 maart een brief van de gemeente. Heeft u op 12 maart nog geen brief ontvangen en voldoet uw kind wel aan de voorwaarden? Dan kunt u vanaf 12 maart jeugdtegoed aanvragen via de website www.rotterdampas.nl , waarop u alles kunt lezen over hoe het werkt.