NieuwsNieuws 2018/2019

Redouan el Hankouri tekent bij Excelsior Rotterdam

       

JO11-1 met Redouan(midden) In dit team zitten meer talenten.
Onder meer Joshua Zirkzee (Jong Bayern Munchen, Tuana Ozdemir keeper Excelsior R O19) en Elgero King (Ajax O19)

Hij heeft er hard voor moeten werken, maar Redouan heeft zijn eerste profcontract getekend. Onder toeziend oog van familie en genodigden tekende hij een 2 jarig contract. Redouan heeft in totaal 4 jaar gevoetbald bij Spartaan’20 in de JO9 en JO11. Trainers Carlo en Ricardo Willemse zijn dan ook super trots. Beide trainers hebben een kleine bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Redouan als voetballer en waren dan ook uitgenodigd om aanwezig bij de ondertekening van zijn contract. Zijn broer Mohamed ( ook oud lid van Spartaan’20) nu spelend voor Fc Groningen was ook dan ook super trots.

“Een bijzonder moment voor mij en mijn familie”, zegt El Hankouri op de clubwebsite van Excelsior. “Mijn broer had inderdaad al eerder een contract, maar ik was niet jaloers hoor. Eerder trots. Dat we nu allebei bij een profclub onder contract staan, maakt het alleen maar extra mooi.”

De 18-jarige middenvelder maakt volgend seizoen deel uit van de A-selectie van Excelsior. Ondanks dat hij zijn wedstrijden voorheen voor Excelsior Onder 19 speelde, maakte hij wel al zijn profdebuut voor de Rotterdammers. Op 25 augustus viel hij tijdens de Eredivisie-wedstrijd tegen NAC Breda twee minuten voor tijd in voor Ali Messaoud.

Redouan veel succes!