16 september Spartaan tegen Poortugaal spelen uit aftrap om 9.30

De wedstrijd ging van start onze jongens hebben er zin in de aftrap was om half tien op terein van Poortugaal.

Spartaan start de aanval, de bal gaat achter,het leek een corner te worden,maar van de scheids moest de bal terug naar het midden. De tegenstander nam het snel sterk over en kreeg een mooie kans maar onze keeper Soufian houdt de bal tegen. Wat volgt een mooie aanval van Spartaan die begint via Ties over naar Jay die gaf een mooie pass aan Julien door die met een prachtig schot helaas naast gaat.
De keeper van Poortugaal neemt de bal uit die wordt tegengehouden door Dominiqe, Spartaan neemt snel over geen doelpunt wel een hoekschop. Julien neemt de corner, mooi ingedraaid in het goal van Poortugaal, de 1-0 is gevallen . De tegenstander probeert om te scoren , ze zijn niet blij met onze keeper Soufian die zijn goal goed beschermt.
De wedstrijd vordert met heel veel spannende momenten voor beide teams. De tegenstander speelt goed maar E8 blijft ook druk zetten.
Tex die scherp verdedigd geeft een steekpaas aan Julien die met een schot van afstand de
2-0 maakt .Kort erna weer een aanval via Liano, Julien,Ties die passt naar Rino die schiet over de keeper de 3-0 binnen.
Goed bezig jongens tijd voor de rust.

De tweede helft

Beide teams hadden mooie kansen, alleen de jongens van Poortugaal hadden er al snel 2 in ons gescoord
Al met al een hele spannende wedstrijd die eindigt in 3-2 voor Spartaan waardoor onze jongens door zijn in de bekercompetitie

Goed gedaan team en blijf zo jullie best doen!!!