NieuwsNieuws 2020/2021

PLUS Both nieuwe sponsor O13-1

Ons hoogste O13 team speelt de komende twee in het shirt met sponsor PLUS Both op de borst.
Wie kent de supermarkt nu niet, gevestigd aan de Schere 4 in Zuidwijk, dichtbij Spartaan’20.
Al jarenlang verbonden aan onze vereniging en dit jaar weer shirtsponsor van onze O13-1.

Afgelopen donderdag bezochten de spelers en begeleiding de supermarkt en werd in de winkel een uitgebreide fotoreportage gemaakt, voor onze website Ă©n voor die van de PLUS.
Voorzitter Leandro Lopes en eigenaar Arnold Both ondertekenden het contract voor twee jaar.

     

 

Arnold Both prijst zijn winkel als volgt aan: PLUS wil een plek zijn waar u zich thuis en prettig voelt. Ons deskundige en vriendelijke personeel heet u graag welkom en helpt u bij het doen van uw dagelijkse boodschappen.

U vindt bij ons onder andere een uitgebreid vers assortiment, ambachtelijk gebakken brood en een bijzondere selectie van geweldige wijnen. Wij hebben een ruim aanbod PLUS Huismerk producten. Deze producten zijn met de grootste zorg voor u samengesteld en van uitstekende kwaliteit. Wij werken continu aan de verbetering en uitbreiding van ons gehele assortiment. En dat alles tegen een goede prijs.
KLIK voor meer informatie op de site van de PLUS Both

Eenvoudig je boodschappen online bestellen. Wij bezorgen je bestelling netjes tot in de keuken. Extra snelle levering? Bestel je boodschappen met PLUS Express en je ontvangt je bestelling over 2 uur op jouw adres.


Spartaan’20 O13-1 doet het goed in de BVO competitie en er is nog kans dat het promoveert na de winterstop naar de 2e divisie BVO.