NieuwsNieuws 2018/2019

Paasmaandag 22 april

Voor het paasprogramma moet u niet naar de Oldegaarde. Zowel ZO2 (Quick 2), als ZO1 (BMT) gaat naar Den Haag om op paasmaandag te spelen.

De belangen zijn wisselend. Quick 2 is nog in de race voor een (troost)prijs. De titel is theoretisch nog wel haalbaar voor de haantjes, maar de kans op een periodetitel is wat realistischer. Maak het ze, vrijuit voetballend, maar moeilijk. Geeft Quick ook meer voldoening, als het ze dan toch lukt.

Het verhaal van BMT is wat lastiger in te schatten, vanwege het ontstane verschil in aantal wedstrijden. Wij zien de Hagenaars niet als een serieuze kandidaat voor nacompetitie tegen degradatie, maar zelf zullen ze toch alles in het werk willen stellen om niet pijnlijk verrast te worden.
Na de succesvolle weken hiervoor willen onze spelers ongetwijfeld doorpakken, wat de spanning vol op het duel zal zetten. Vergeet niet je borst nat te maken. Vraag – om je borst nat te houden met dat plotselinge warme weer – gerust een extra drinkpauze aan, maar ga vooral door met winnen, Spartaan.

Maandag 22 april, UIT
12.00 Quick ZO2 – ZO2 (Sportpark Nieuw Hanenburg; De Savornin Lohmanlaan 215; 2566BZ ’s-Gravenhage)
14.00 BMT ZO1 – ZO1 (Sportpark Escamp, Melis Stokelaan 1750, 2541 EZ ’s-Gravenhage)

Veel succes en vooral veel plezier.