De uitgestelde wedstrijd van zaterdag j.l. werd nu op de woensdagavond gespeeld Vervoer was geregeld waarvoor dank aan de ouders van Amine Ghelali en Amine Saddick. Om precies 18.00 uur nam de wedstrijd een aanvang en we startte met veel druk naar voren waarbij men elkaar prima steeds aanspeelde. Men vond elkaar in vaak aardige combinaties en zo hadden we al snel de overhand op het veld. De sportieve tegenstander bleken allemaal 1e jaars E spelers te zijn die ook qua voetbal nog veel moesten leren. Doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Het was onze naar voren gekomen rechter vleugelverdediger Amine Ghelali die de score met een hard schot opende ,0-1. Via de supersnelle Chinedu die zijn tegenstander constant zijn hielen liet zien en nu wel de ballen goed voor het doel bracht, werd het al gauw 2-0 door Dean en de 3e volgde via onze slimme Mohamed er snel achter aan 0-3. Het werd nu eenrichtingsverkeer naar het doel van Oude Maas Nog voor rust wisten we nog vijfmaal tot scoren te komen via 2x Chinedu,2x Mohamed en 1x Amine Saddick., 0-8 In de rust werd aangegeven te proberen goed positiespel te spelen en elkaar de bal te gunnen. Dit werd goed gedaan en zodoende werd de score met regelmaat opgevoerd ondanks dat men nog heel wat mooie kansen onbenut liet.
Het waren Amine Saddick 2x, Malik ,Mo, Chinedu,2x Dean, Wasim die de keeper van Oude Maas kansloos liet . Onze keeper Amine Y. posteerde zich vaak ver uit zijn doel voor de heel weinige ballen, meestal terugspeelballen, die hij kreeg maar speelde wel steeds goed de zijkanten aan voor een nieuw op te zetten aanval. Het was dus een geheel ongelijke strijd en we hopen dan ook wat sterkere met aan beide kanten goed voetbal.tegenstanders te krijgen zodat we een betere wedstrijd gaan zien tussen meer gelijkwaardige teams. Zaterdag tegen Spijkenisse hopen we dus een leuke wedstrijd te zien op veld 3. Toeschouwers welkom om onze boys te zien spelen.