NieuwsNieuws 2018/2019

Een mijlpaal in de Spartaan-carriĂšre van Osman Tozlu: net 23 jaar is hij en nu al zijn 100e wedstrijd in onze hoofdmacht !

Trots zijn we op het feit dat hij vanuit onze eigen jeugdopleiding doorstroomde naar het 1e elftal en daarin nu al weer vier seizoenen een vaste waarde is.

Osman werd op zijn 12e lid van Spartaan’20, zijn eerste seizoen was in de D1/D2-selectie. Het volgende seizoen begon hij als C3-speler bij Philip Scheffer, maar al gauw stroomde hij door naar de hoogste C-selectie. Daarna de B- en A-jeugdselecties en op 17-jarige leeftijd maakte Osman op 9 maart 2014 zijn debuut in het 1e elftal in de wedstrijd Spartaan’20 – Donk, die met 4-3 werd gewonnen.

Vanaf het seizoen 2015/2016 is Osman een vaste keus in 1. Verdediger maar wel in opvallende stijl: zelden een overtreding en altijd sierlijk in zijn spel, opbouwend met soms een tikje risico. Daarnaast ook gewoon een bijzonder aardige jongen, een voorbeeld speler die uitdraagt waar we als club voor willen staan: spelplezier en prestatie kunnen hand in hand gaan.

We wensen Osman nog vele succesvolle seizoenen in onze club en zetten hem zondag a.s. na afloop van de laatste wedstrijd van het seizoen tegen DHC in het zonnetje.