NieuwsNieuws 2018/2019

Het seizoen 2018/2019 is voetballend bijna afgesloten door de selectie, Spartaan’20 O23 speelt op 10 juni nog een finale.

Maar verder zijn de ogen al verwachtingsvol gericht op 2019/2020 en start de voorbereiding feitelijk nu al. Er worden in juni nog enkele oefenwedstrijden gespeeld met de nieuwe groep en op 30 juni is er ter afsluiting voor de zomer een teambuildingsdag.

We konden eerder al vele namen melden, vooral veel blijvers en doorstromers vanuit de JO19 en daarnaast enkele nieuwe gezichten die komen van andere verenigingen. We kunnen nu nog twee nieuwe gezichten tonen en we interviewden ze vast kort:

Delano Kortstam

en

Talib Azaroiali

 

Delano Kortstam is 26 jaar, keeper en speelde het afgelopen seizoen nog tegen ons onder de lat bij CVV Zwervers. Hij kent onze vereniging vanuit de regelmatige ontmoetingen met RVVH waar hij in de jeugd speelde. Zijn carriĂšre op 1e elftal niveau liep daarna langs Kozakken Boys, Jong FC Dordrecht, Nieuwerkerk en dus CVV Zwervers. Delano kent onder andere Rowendey Schoop en Shayron Curiel en had na een gesprek met de staf direct een goed gevoel. Hij kent de club ook al een beetje omdat zijn neef Doriano Kortstam hier in de jeugd voetbalde (nu betaald voetballer bij het Griekse FC Platanias). Delano gaat de concurrentiestrijd met de andere doelmannen met vertrouwen aan en hoopt een mooie bijdrage te leveren aan de ambitie om Spartaan’20 in het jubileumjaar naar de hoofdklasse te helpen.

Talib Azaroiali is een talentvolle 20-jarige middenvelder, die overkomt van zaterdag tweedeklasser CVV Berkel. Talib speelde daar vanaf zijn jeugd en heeft intussen drie seizoenen eerste elftal erop zitten. Hij wil hogerop, bekeek een aantal wedstrijden van ons eerste en was zeer onder de indruk van het mooie combinatievoetbal dat hij vaak zag. Hij meldde zich aan, voerde een positief gesprek en besloot te komen. Hij denkt prima te passen in de groep.

Ook deze twee nieuwe Spartanen heten we van harte welkom en wensen we uiteraard veel succes!