NieuwsNieuws 2018/2019

De laatste periode van seizoen 2018/2019 loopt en onze selectie wil uiteraard met goede klasseringen gaan afsluiten. Bij het 1e elftal zal trainer Omar Khan met zijn assistenten er alles aan doen om nog een rol te kunnen spelen in de strijd om de derde periode. Bij het 2e elftal heeft onze trainer van ook JO17-1 Orlando de Klerk de coaching overgenomen en is er hem alles aan gelegen het team keurig in de middenmoot van de Reserve hoofdklasse te laten eindigen.

Intussen lopen ook de gesprekken met spelers met het oog op de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2019/2020. Eerder kon al worden gemeld dat Shayron Curiel, Rowendey Schoop, Shelton Wijngaarde, Jörgen Gomes, Batuhan Saglam, Enes Ozturk, Swendly Albertus en Xavier Akinrinbola hebben toegezegd ook komend seizoen bij ons te zullen blijven spelen. Hieraan kunnen nu worden toegevoegd Giovanni de Man en Poya Maleki Seifar, onze beide jonge talentvolle keepers, en verdediger Waylon Kampwart, die van Oude Maas kwam en het hier zeer naar zijn zin heeft.

Als ‘nieuw’ gezicht mogen we verwelkomen de 26-jarige Shanon Koetsier. Echt nieuw niet, want hij speelde in de jeugd al bij ons, vloog daarna uit naar onder andere Excelsior en Nieuwerkerk, maar keert nu dus terug aan de Oldegaarde als ijzersterke en ervaren verdediger, die weer het plezier zoekt bij een jong uitdagend team en bij een hem bekende staf. Trainer Omar Khan is blij met deze kwaliteitsimpuls en de ervaring die Shanon Koetsier meebrengt.