NieuwsNieuws 2018/2019

Het seizoen 18/19 loopt natuurlijk nog volop en onze selectie zet alles op alles om met mooie klasseringen te eindigen. Zowel het 1e als 2e elftal staan in de middenmoot van de ranglijst en zullen proberen om in de resterende elf wedstrijden nog te klimmen op de ranglijst in de Eerste Klasse respectievelijk de Reserve Hoofdklasse.

In de technische staf hebben hoofdtrainer Omar Khan en assistenten Gerard Geerders en Reginio Hunte hun verbintenis verlengd.

In deze periode worden gesprekken gestart met de spelers met het oog op de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2019/2020. Bestuur en technische staf zijn trots en blij dat een aantal sterkhouders heeft aangegeven het erg naar de zin te hebben en de samenwerking ook volgend seizoen te willen voortzetten.

Aanvoerder Shayron Curiel, terug op het oude nest waar hij in de jeugd zijn carriĂšre begon, heeft het naar zijn zin, is nog niet klaar en wil ook komend seizoen zijn ervaring overbrengen op de jongeren. En dat geldt ook voor topscorer Rowendey Schoop, die momenteel herstelt van een zware blessure en graag de lijn wil doorzetten zodra hij weer fit is.

En trots is er zeker ook op het feit dat spelers die zijn doorgestroomd uit de eigen jeugdopleiding graag verder willen. Verdedigers Shelton Wijngaarde en Jörgen Gomes, middenvelders Batuhan Saglam, Enes Ozturk en Swendly Albertus en aanvaller Xavier Akinrinbola hebben aangegeven nog niet te zijn uitgeleerd en er voor te gaan om Spartaan’20-1 nog een stap verder te brengen.

Het fundament voor de selectie 19/20 is gelegd, trainer Omar Khan is zeer content met deze ontwikkeling en ervan overtuigd te kunnen doorbouwen. De komende weken wordt nog met alle andere spelers gesproken.