NieuwsNieuws 2023/2024

Spartaan’20 gaat zevende seizoen in met hoofdtrainer Omar Khan

Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat hoofdtrainer Omar Khan ook in het seizoen 2024/2025 werkzaam zal zijn aan de Oldegaarde. In de goede gesprekken die zijn gevoerd, zien wij nog voldoende ruimte om stappen te maken met een technische staf onder leiding van Omar.

Onder andere de doorstroming van eigen jeugd naar het Eerste elftal blijft het gezamenlijke doel. Het is de uitdaging voor Omar om dit te bewerkstelligen Ă©n terug te keren in de 1e klasse, iets dat zowel staf, spelersgroep als bestuur natuurlijk voor ogen heeft.

Omar Khan, die in het verleden ook al enkele jaren jeugdtrainer bij ons was, begint straks aan zijn zevende seizoen als hoofdtrainer, waarover hij zelf zegt:

“Ik ben trots dat ik een zevende seizoen eraan mag vastplakken bij deze mooie club. Het werken bij een van de grootste opleiders van het land geeft voldoende uitdagingen om de club en het eerste elftal naar een nog hoger niveau te tillen. Uiteraard in samenwerking met een grote groep Spartanen, die zich wekelijks inzetten voor deze mooie club. Het werken met de clubmensen, staf en spelersgroep geeft zoveel energie en plezier dat ik nog graag bij deze Spartaan’20 familie wil blijven horen”.