NieuwsNieuws 2022/2023

Het bestuur heeft gekozen voor continuĂŻteit in de technische staf. Het eerste seizoen in de zaterdag 1e klasse verloopt prima. Dat is een van de redenen om de samenwerking met Omar Khan voort te zetten met nog minstens een seizoen.

Omar is nu bezig aan zijn vijfde seizoen bij ons, waarbij overigens moet worden aangetekend dat twee van de voorgaande vier seizoenen slechts gedeeltelijk of vrijwel niet werden gespeeld vanwege corona.

Het bestuur en Omar zien met elkaar nog voldoende uitdagingen om straks een zesde seizoen in te gaan. Bij de start van het lopende seizoen is de spelersgroep aanzienlijk vernieuwd. Met enkele aanwinsten ‘van buiten’ erbij en ook met doorgebroken, zelf opgeleide jongeren is het afgelopen half jaar een fijne en stabiele groep gevormd. De resultaten op het veld zijn er naar en er wordt goed voetbal gespeeld. De doelstelling is om door te bouwen op dat stevige fundament en minstens mee te blijven draaien bovenin de 1e klasse. De sportieve uitdaging is natuurlijk om mee te blijven doen voor de stap naar de 4e divisie.

Elk seizoen kijk ik of er nog genoeg uitdaging, plezier en een goede werksfeer is. Spelers en speelwijze verder verbeteren, jeugdspelers inpassen en de club verder op de (zaterdag)kaart zetten, daar ga ik voor. De samenwerking met staf, spelers en bestuur is prima waardoor ik me prima op mijn plaats voel bij deze mooie club.