NieuwsNieuws 2020/2021

Het ‘lopende’ seizoen wordt vermoedelijk niet meer uitgespeeld, de beslissing van de KNVB hierover is binnenkort. Intussen wordt door de technische staf uiteraard al vooruit gekeken naar en gewerkt aan de samenstelling van de selectie voor het seizoen 21/22.

De gesprekken met de selectiespelers lopen op dit moment. Een nieuw gezicht in 21/22, of eigenlijk  “terug op het oude nest”: Obrean Cronie. Hij doorliep een groot deel van onze jeugdopleiding, met tussendoor drie jaar Sparta BVO, en speelde in onze JO19 dat enkele jaren geleden naar de 1e Divisie promoveerde. Daarna twee seizoenen Excelsior Maassluis, maar nu komt de bijna 21-jarige Obrean dus weer ‘thuis’. Zelf zegt hij erover:

Ik ben blij om weer uit te mogen komen voor Spartaan omdat het voor mij vertrouwd voelt en omdat ik niks anders heb dan goeie en warme herinneringen van de club. Naast de herinneringen en bekende gezichten heb ik ook zeer positieve gesprekken gehad met trainer Omar, die voor mij in principe een nieuw gezicht is. Die combinatie heeft ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk na twee jaar weer terugkeer naar ‘mijn’ club en ik kijk er heel erg naar uit om wat moois neer te zetten met de groep!

Trainer Omar Khan is blij met de komst van Obrean: Ik ben blij met zijn terugkeer. Obrean is een aanvallende middenvelder die eventueel ook aan de zijkant kan spelen. We verwachten zeker een kwaliteitsimpuls van deze ‘oude’ Spartaan.