NieuwsNieuws 2020/2021

De Onder-21 competitie is vanaf seizoen 2020-2021 nieuw, ingericht met topamateurclubs en betaald voetbalorganisaties. Deze competitie wordt georganiseerd door KNVB Betaald Voetbal en is de vervanger van de beloften-competitie, waar de jong elftallen van de betaald voetbalorganisaties in speelden.

De O21 competitie is opgedeeld in 4 divisies. Spartaan’20 is ingedeeld in de 3e divisie, vlak onder de 2e divisie waarin onder meer de beloftes van Feyenoord, FC Groningen, Vitesse en sc Heerenveen uitkomen.

Spartaan’20 is ingedeeld met de volgende clubs als tegenstander:

AFC – Alexandria’66 – Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles – RJO Brabant United – VVV/Helmond Sport – Zeeburgia

Nadat we eerder al Wayne Delgado dos Santos presenteerden als de hoofdtrainer van O21, kunnen we u nu ook verder voorstellen aan staf en spelers.

Wayne zal worden geassisteerd Sharan Ras. Sharan heeft gewerkt bij verschillende jeugdopleidingen, o.a. Concordia, V.O.C., Sparta Rotterdam en Alphense Boys. Sharan krijgt nu al een warm gevoel als hij op de club rondloopt. “Ik vind het mooi om te zien hoe spelers en trainers met dezelfde passie hier rondlopen en wil veel gaan leren bij de O21 Ă©n uiteraard een belangrijke bijdrage leveren”.

Verder heeft de staf nog een teamleider in de persoon van Donovan Peters. Donovan is een bekende van de club. Hij heeft vanaf de 09 t/m 019 bij ons in de jeugd gespeeld en nog 1 seizoen bij de zondagselectie gezeten. Na een uitstapje naar V.O.C. en SSS Klaaswaal is Donovan weer terug op het oude en vertrouwde nest.

De selectie van O21 bestaat uit 21 man. Dit is een groep met in de basis veelal bij ons opgeleide jongens. Vanuit de zondag selectie komen terug Dion Hooi, Raygivano Dompig, Nathan Bernadina, en Selahattin Arslan. Verder stromen door vanuit O19: Eddy Monteiro, Isidor Mansanga, Sany Ayeva, Daan Kreukniet, Jason Uiterloo, Guyon Balsemhof, Hicham Guerriej, Aroen Orie, Jamir Naudts, Jazz van Heyningen, Klevin Okoije, Mo Boughaf en Ayrton Cicillia.

Nieuw bij de club zijn Andu Blokland (keeper, Barendrecht), Donmellow Le Couvreur (verdediger, NEC), Jayrendo Seedorf (aanvaller, Deltasport) en Shemar Santana (aanvaller, Kozakken Boys).

De staf van O21 is ervan overtuigd met dit materiaal een mooi eerste seizoen in deze nieuwe competitie te kunnen neerzetten.

De thuiswedstrijden van O21 worden gespeeld op zaterdag, aanvang 15.45 uur. Hans Swaan, al vaste speaker op zondag bij het 1e, gaat ook bij deze wedstrijden het geluid verzorgen.