Na de voetballoze zaterdag van vorige week moesten we nu aantreden tegen de sportclub Feyenoord. We speelden op veld 2 met een druilerige regen. Wij mochten aftrappen en hebben gelijk de druk erop. Wedstrijden tegen de rood/witte brigade hebben altijd iets speciaals.

De eerste de beste aanval van Feyenoord is meteen raak en we kijken al vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aan. Iets wat ons de laatste tijd niet is overkomen. Maar goed, we proberen te blijven voetballen, maar het spel houdt niet over. 2 schoten van ons op goal halen niets uit. Maar het is Jesse die met een mooie actie Alessandro bedient. Deze schiet de bal goed binnen en het staat weer gelijk 1-1. Hierna counteren wij goed, maar de bal gaat naast. Viktor verovert de bal en speelt Gio aan, maar zijn schot gaat over.
Wij zakken weer een beetje in en Feyenoord komt beter in het spel. Björn wordt van achteruit gelanceerd en speelt zijn man uit. Hij gaat goed door tot op de achterlijn en geeft goed voor. Alessandro twijfelt geen moment en schiet goed binnen 2-1!

Hierna is het rust.

Na de siroop mag Feyenoord beginnen, ons spel is erg mat met veel balverlies. Feyenoord krijg een corner op links en de bal komt voor. Deze wordt niet goed weggewerkt en de gelijkmaker staat weer op het scorebord 2-2.

Diego krijgt de bal en bedient Turbo Björn. Zijn tegenstander dacht een gemakkelijke ochtend te krijgen maar helaas voor hem. Björn geeft voor op Geatan en deze kopt de bevrijdende 3-2 binnen een goal uit het boekje!

Het is nu Cherrion die de razend snelle Björn bedient. Die loopt weer goed door en behoud overzicht. Hij kan kiezen uit verschillende afspeel mogelijkheden maar legt goed terug op Diego die de 4-2 binnen knalt. Een matige wedstrijd van onze kant maar om in de race te blijven moeten ook deze gewonnen worden. Dikke pluim aan de boys, ze hebben laten zien ook te kunnen knokken voor de punten.

Met Jaythly op doel, verdediging Viktor, Stan, Cherrion, Dante, Jesse en Marouan. Middenveld Quinlan, Gio, Diego en Stan. Aanval Alessandro, Geatan, Björn, Noa.