Zaterdag 21 oktober stond voor JO13-2 de bekerwedstrijd thuis tegen ONA (Ontspanning Na Arbeid) op het programma.

ONA uitkomend in de 1e klasse is nog ongeslagen en staan net als wij bovenaan in de competitie.

Wij mogen aftrappen en beginnen aan de wedstrijd. Het begin van de wedstrijd is een beetje rommelig van beide kanten. De eerste echte kans is voor ONA maar onze keeper Jaythly houdt zijn doel schoon. Allesandro gaat achter een diepte bal aan en houdt binnen. Hij geeft voor op Lucas maar zijn schot gaat naast.

Pas diep in de 1e helft komen wij op voorsprong. Cherrion verovert de bal en geeft op Geatan. Die loopt goed door en zijn schot wordt door de keeper gepareerd. De bal komt terug in het veld en het is Allesandro die goed binnen schiet, 1-0. Stan krijgt de bal van Gio en geeft gelijk op Geatan, die geeft op Diego maar zijn schot gaat over. Hierna is het tijd voor de siroop.

De 2e helft mag ONA beginnen aan de wedstrijd. In de 14e minuut na de rust krijgen wij een bal op de paal. De volgende aanval van ONA gaat er wel in en staat het weer gelijk. ONA mag een corner nemen en de bal wordt in de handen van Jaythly gekopt. Het is retespannend en het spel gaat nu op en neer. Diego stuurt Quinlan weg de bal wordt half geraakt en komt voor de voet van Geatan. Die neemt aan en schiet de bevrijdende 2-1 binnen in minuut 27 van de 2e helft.

Jesse neemt een uitbal op links. Die gooit op Chakir die goed weg draait van zijn man. Deze speelt Geatan in met links en die schiet op zijn beurt keurig binnen, wedstrijd gelopen. ONA is gebroken en wij scoren nog de 4-1. Uitbal op rechts, de bal komt weer bij Chakir die draait weer weg en schiet nu zelf binnen.