NieuwsNieuws 2020/2021

Nu Advies trotse sponsor van de O11-4

Bij Spartaan’20 hebben we ondanks de corona-tijd veel nieuwe sponsors aan ons te weten te binden en daar zijn we als vereniging heel erg blij mee.
De eerstkomende twee jaar prijkt Nu Advies op het shirt van de spelers van de O11-4.
Kadir Kucuksaygin, eigenaar van Nu Advies, heeft twee kinderen spelen bij onze mooie club en vond het leuk om het team te voorzien van een gesponsord shirt en vertelt wat over zijn onderneming.

Wij zijn sinds januari 2006 actief als onafhankelijk assurantiekantoor. Onze activiteiten bestaan uit het bemiddelen in hypotheken, verzekeringen en consumptieve financieringen voor particuliere en zakelijke klanten. In 2016 hebben wij onze huisstijl en naam gewijzigd. Voorheen heette onze onderneming Yerlitas Verzekeringen en Hypotheken, tegenwoordig opereren wij onder de naam Nu Advies Hypotheken en Verzekeringen. Deze naam past beter bij onze doelen en strategie om u optimaal van dienst te kunnen zijn. De naam benadrukt onze manier van handelen. Wij adviseren in uw belang en kijken naar het ‘nu’. Daarnaast staan we stil bij uw toekomst, uw verwachtingen en de mogelijke risico’s die hiermee gemoeid zijn.

In het kort: Nu Advies, advies voor nu en later.

Voor meer informatie kijk op de website: http://nu-advies.nl