NieuwsNieuws 2018/2019

deze nieuwsbrief van het bestuur wordt een dezer dagen ook per e-mail aan alle leden gezonden

Beste Spartanen,
Het seizoen 2018-2019 zit erop en de schoolvakanties staan voor de deur. Bij deze nog even een bericht van uw bestuur en jeugdbestuur, om alle Spartanen even bij te praten zo vlak voor de vakanties!
Allereerst heten we alle nieuwe leden van harte welkom. Voor degenen die zich hebben laten overschrijven van een andere vereniging hopen en verwachten wij dat ze zich snel thuis zullen voelen in onze mooie club. En alle beginnende voetballertjes met hun ouders: voel je welkom en heb vooral veel plezier!
Het afgelopen seizoen heeft ons vele mooie momenten gegeven. Op sportief vlak mochten we liefst acht kampioenen huldigen. Geweldig was ook de promotie naar de 1e divisie van ons jeugd-vlaggeschip JO19-1 en het bijna promoveren naar de Eredivisie-hoog van JO15-1. En verder handhaafden ons 1e en 2e elftal zich prima in de zondag Eerste klasse respectievelijk Reserve hoofdklasse.
Ook mooi was het om te zien dat tijdens de afsluitende vrijwilligersavond de kantine uitpuilde. Naar schatting zo’n 250 ouders/vrijwilligers met aanhang en kinderen genoten van een perfect diner-buffet. En tijdens deze avond werden vijf ‘vrijwilligers van het jaar‘ in het zonnetje gezet. Thea Ottervanger in de categorie kantine, scheidsrechter Robin Toscani, jeugdleider Ben van Velzen, jeugdkeeperstrainer Nick van der Hee en materiaalman JosĂ© Troncoso. Nog een speciaal woord van dank aan de vrijwilligerscommissie en alle kantinemedewerkers die deze avond zeer hard hebben gewerkt!
Komende week is het weer zo ver: 78 kinderen en 30 begeleiders op het Spartaan-zomerkamp Kamp Ahoy (de 65e keer!), van 20 tot 27 juli een fantastische week in de Oosterhoutse bossen. We wensen de deelnemers veel plezier en een woord van dank nu al aan de organisatie en aan de vele donateurs die deze week mede mogelijk maken!

Wat u waarschijnlijk ook heeft gelezen en mogelijk ook al gezien: Spartaan’20 is druk bezig als ‘de groene club‘. Dit is een initiatief van de KNVB en Essent en het bestuur heeft gemeend en besloten hier groot op in te zetten. Afgelopen weken zijn de lampen op de velden vervangen door LED-lampen. In de komende weken worden ook de lampen in onze gebouwen allemaal LED. Tevens worden bewegingsmelders gemonteerd en in de douches komen waterbesparende knoppen en koppen. Al met al mooie stappen in een project dat komend seizoen een tweede fase kent, maar hierover later meer.

Het bestuur en de commissies zijn allemaal druk bezig om de club te moderniseren en mee te laten gaan in de huidige tijd, op alle gebieden. Om sportief meer uit de kinderen te halen, om op het gebied van bewegen beter voor te lichten en ook om de verenigingsorganisatie sterk en stabiel te houden.

Er staat veel te gebeuren bij Spartaan’20 de komende jaren en we zijn nog lang niet klaar!
Aankomend seizoen zullen we langzaamaan overgaan naar de viering van 100 jaar Spartaan’20: ons jubileumjaar 2020! EĂ©n ding gaat u al direct hiervan zien: vanaf de start van het seizoen gaan het 1e elftal en JO19-1 in het fraaie, speciale jubileumshirt spelen.
Op de nieuwjaarsreceptie op 1 januari zullen we het volledige jubileumprogramma bekendmaken.
Blijf ook tijdens de zomerperiode het nieuws over Ășw, Ăłnze vereniging volgen, kijk regelmatig op www.spartaan20.nl
Rest mij u een zeer fijne vakantieperiode te wensen en ik hoop u na de vakantie allemaal weer in goede gezondheid de hand te schudden.
Met vriendelijke groet,
namens het bestuur en jeugdbestuur
Leandro Lopes,
voorzitter