NieuwsNieuws 2017/2018

Nieuws van 13 januari 2018

De communicatielijnen zijn nog niet optimaal in 2018. Daarom een klein overzicht van wetenswaardigheden. We pretenderen niet compleet te zijn. Maar het is dat, of helemaal niets.

Alex Steeman, de vaste assistent van de JO13, kon vandaag niet bij hun wedstrijd aanwezig zijn. Na twee medische ingrepen aan het gezicht in voorgaande dagen moet hij eerst herstellen. Hij mocht vandaag wel het ziekenhuis verlaten, om thuis verder aan te sterken. Rust is goed voor hem, maar een kaartje moedigt ongetwijfeld aan.

De JO13-1 (D1) is door naar de 2e ronde van het KNVB-bekertoernooi. Weet u nog, hoe de wedstrijd tegen FC Emmen werd aangekondigd?
“Spanning tot het einde, goed voetbal en een spectaculair scoreverloop!”

Wel, met de spanning en het goede voetbal zat het wel snor. Maar op het scoreverloop moesten we wachten tot de beslissende penaltyreeks. Na 0-0 in de reguliere tijd werd met 4-2 plaatsing afgedwongen. Mooi werk, jongens en succes in de volgende ronde.

De tegenstander daarin? Die kan uit Rotterdam komen (Feyenoord, Sparta, Excelsior), uit het noorden (o.a. Ajax, AZ, Heerenveen), uit het zuiden (PSV, RODA JC), of uit de hoek van sterke amateurclubs (o.a. AFC, Zeeburgia, Quick den Haag, Alphense Boys)

JO15-1 (C1) wist de uitwedstrijd bij MVV Maastricht tot een goed einde te brengen en een verdiende 1-3 overwinning te behalen. Spartaan’20 klom daardoor aanzienlijk, want Quick, Spijkenisse en FC Dordrecht werden gepasseerd. Doorgaan, mannen. Jullie krijgen nu tegenstanders die vlakbij staan in de stand en die punten kunnen flink meetellen.