Er is een nieuwe hoofdtrainer voor de zondagselectie gecontracteerd: de 43-jarige Omar Khan staat het komende seizoen voor de groep.

Omar Khan, die ooit zelf in de hoogste jeugdteams en de hoofdmacht van Alexandria’66 voetbalde, is voor onze vereniging geen totaal onbekende. Tussen 1997 en 2001 was hij als jonge, beginnend trainer aan ons verbonden bij diverse jeugdselecties. Daarna deed hij veel ervaring op bij een aantal BVO’s als jeugdtrainer en assistent, was hij vijf jaar actief als talentencoach en docent bij de KNVB en haalde hij intussen zijn trainersdiploma’s tot en met het niveau UEFA-A. Als hoofdtrainer was Omar Khan vanaf 2013 in dienst van achtereenvolgens CVC Reeuwijk, Alexandria’66 en thans nog vv Nieuwerkerk.

Omar Khan werkt graag met een jonge spelersgroep waarin kansen worden geboden aan doorbrekende talenten om zich te bewijzen. Doelstelling is om het succes van zijn voorganger Gokan Akgoz voort te zetten, als degelijke eersteklasser en door te bouwen aan nieuw succes.

Wij wensen Omar veel succes bij ons en zien uit naar zijn komst!