NieuwsNieuws 2017/2018

Het seizoen 2017/2018 moet natuurlijk nog op een goede manier worden afgesloten door onze huidige selectie, met in ieder geval ook nog nacompetitie om promotie voor het 2e elftal naar mogelijk het hoogste niveau. Maar intussen is ook de blik al weer gericht naar de voorbereidingen voor het komende seizoen 2018/2019.

De nieuwe trainer Omar Khan is aangesteld en hopelijk kan ook zijn assistent snel worden bekendgemaakt. De spelersgroep voor het nieuwe seizoen zal ongetwijfeld zoals elk jaar wat wijzigingen ondergaan, maar uiteraard hopen we dat zo veel mogelijk spelers van de afgelopen twee succesvolle seizoenen ons zwarte shirt met trots willen blijven dragen. Enkele ‘nieuwe’ gezichten hebben al wel hun komst aangekondigd:

Shayron Curiel – Oud-prof Shayron Curiel keert terug naar de club waar het voetbalsucces allemaal begon voor hem. Hij speelde het bijna afgelopen seizoen voor Nieuwerkerk en komt dus mee met trainer Omar Khan, die over hem zegt: “een zeer goede speler en een goed mens. Ik werk nu een paar jaar met hem en het is vaak genieten. Voor zo’n speler kom je in het weekend naar het voetbalveld toe, een topfitte Curiel is niet te stoppen!”

Vincent Francke – Is een aanvaller, opgeleid bij Barendrecht, Hij komt over van Heerjansdam en kan op meerdere posities op het veld uit de voeten. Francke is snel en behendig.

Waylon Kampwart – Is een verdediger, goed als opkomende back en kan ook goed uit de voeten als centrale verdediger. Hij is eveneens opgeleid bij Barendrecht.

Wij wensen deze drie nieuwkomers natuurlijk nu vast alle succes en hopen dat zij snel hun draai vinden in onze club!