NieuwsNieuws 2018/2019

Het einde van het seizoen en dat betekent weer kijken wie er kampioen in zijn poule gaat worden!

Bij de JO9 zijn er geen standen, we vinden deze mannen allemaal kampioen! Ze zijn dan ook van harte welkom op het kampioenenbal op zaterdag 22 juni.

De kampioenen worden op 22 juni gehuldigd, daar volgt nog een uitnodiging voor. We noemen ze nu al vast!

 

JO11-1


De eerste kampioen is de JO11-1. Spelend in de hoogste hoofdklasse A en dan kampioen worden, dat betekent dat er kwaliteit in de groep zit.
De trainer Raoul en leider Romie zijn dan ook zeer blij en trots op de prestatie van JO11-1. Thuis moest het kampioenschap worden binnengehaald en dat lukte met grote cijfers. Onder toeziend oog van vele toeschouwers wonnen de mannen dik van sv Charlois JO11-1. Van harte gefeliciteerd met het kampioenschap!
En… er valt nog een prijs te winnen: de Rijnmond Cup-finale staat op 10 juni nog op het programma!

 

JO11-7

JO11-7 is na een spannende strijd kampioen geworden in de 4e klasse. Achtervolgers Spijkenisse en Meeuwenplaat maakten het nog spannend, maar de jongens van trainer Rajesh en Chaiv trokken aan het langste eind. Op een doordeweekse dag moest het gebeuren, uit bij Hekelingen. Die wedstrijd werd verdiend gewonnen en na het laatste fluitsignaal konden de mannen de bloemen ontvangen van het bestuur. Begeleiding, spelers en de ouders van harte gefeliciteerd!

 

JO15-2

Wat een spannende strijd was dit zeg: stuivertje wisselen met grote concurrent De Jodan Boys JO15-1 al heel het seizoen.
In de laatste thuiswedstrijd moest het gebeuren in een rechtstreeks duel. Uit was het 3-3, na een 3-0 achterstand. JO15-2, bestaand uit veel eerste jaars spelers moest nu echt laten zien wat het waard was. Onze jongens moesten winnen en de tegenstander had aan een gelijkspel genoeg. Al om 9 uur was de aanvang, maar het was druk langs de lijn en iedereen was er klaar voor. En wĂĄt een wedstrijd was het!

Na de aftrap kreeg Spartaan’20 gelijk een goede kans uit een vrije trap, maar uit de counter lag na een paar minuten de bal al achter onze keeper: 0-1. De mouwen werden gelijk flink opgestroopt en steeds beter kwamen de spelers van trainer Brian Bruens in hun spel. Na 25 minuten was het raak en de 1-1 stond op het bord. Gelijk na de pauze sloegen ze weer toe, 2-1. De druk werd hierna groter op het doel van Spartaan’20 en na 20 minuten kopte de aanvoerder van De Jodan Boys de bal keihard binnen: 2-2. Zou het dan toch misgaan? Het publiek ging achter de thuisploeg staan en met veel strijd scoorde Spartaan’20 de 3-2, wat een vreugde!
Nog een aantal spannende minuten volgden, maar ze sleepten het kampioenschap binnen: onze JO15-2 naar de 3e divisie! Van harte gefeliciteerd en veel succes volgend seizoen.

 

JO11-8

Onze JO11-8 spelend in de 6e klasse heeft een spannende strijd moeten voeren met NOCKralingen om het kampioenschap.
In de voorlaatste wedstrijd uit bij de concurrent moest gewonnen worden. Onze mannen hadden een uitstekende dag, de tegenstander werd overrompeld en de mannen van trainers Kenrich en Dheeradj wonnen met maar liefst 10-2. De grote schare publiek die was meegekomen heeft genoten van de wedstrijd en dat was na het laatste fluitsignaal goed te merken.
De felicitaties aan de spelers, begeleiding en ouders en tot ziens op 22 juni bij het kampioenenbal!


JO11-6 

JO11-6 bestaat uit allemaal 1e jaars, dus feitelijk een JO10. Toch kampioen worden in de 3e klasse van een JO11-competitie, dat is een superprestatie van de mannen van Rob Kraan en Mike Vanenburg. Een lange strijd met LMO werd uiteindelijk gewonnen op doelsaldo. Maar liefs 73 doelpunten voor was beter dan LMO om zich te kronen tot kampioen. De late kampioenswedstrijd was dan ook een makkie en ook dit team mocht de bloemen ontvangen van het bestuur.
Ook jullie worden op het kampioenenbal uiteraard gehuldigd voor deze knappe prestatie!