NieuwsNieuws 2017/2018

Onlangs heeft u kunnen lezen dat jeugdvoorzitter Erik Zijlmans zijn taken aan het einde van het seizoen 2017-18 heeft neergelegd. Het bestuur bedankt Erik voor zijn inzet in onze vereniging.

Het bestuur heeft gezocht naar een geschikte vervanger en heeft Michel Spierings bereid gevonden deze verantwoordelijke taak op zich te nemen.

De jeugdafdeling is een groot deel van onze vereniging en staat al jarenlang aangemerkt als een van de beste amateur jeugdopleidingen van ons land. Dit sportieve succes willen wij natuurlijk behouden en verbeteren, daar waar mogelijk.

Naast het sportieve succes hechten wij ook veel waarde aan het sociale aspect en het verenigingsleven. Zo worden er diverse activiteiten georganiseerd om jeugdleden met elkaar te verbinden en aan de club te binden. Aan het jeugdbestuur de uitdaging om hierin verder door te groeien.

Michel is al meer dan 42 jaar lid van de club en komt uit een Spartaans nest. Hij heeft alle jeugdelftallen doorlopen en naast het eerste van Spartaan’20 ook nog diverse jaren bij SC Feyenoord in de top van het amateurvoetbal gespeeld.

Na zijn voetbalperiode is Michel enkele jaren bestuurslid voetbaltechnische zaken geweest. In deze rol heeft hij al bestuurlijke ervaring opgedaan. Besturen moet hem toch ook in zijn genen zitten. Zijn vader Hans Spierings, voormalig directeur amateurvoetbal KNVB, is in het verleden ook jeugdvoorzitter geweest bij onze club.

De afgelopen twee seizoenen is Michel jeugdtrainer geweest bij Spartaan’20. Met ingang van het nieuwe seizoen zal Michel de positie van jeugdvoorzitter bekleden. In de algemene ledenvergadering wordt onze voordracht geformaliseerd.

Met vriendelijke groet,
Leandro Lopes
Voorzitter Spartaan’20