Spartaan’20 en Soccer Academy Spartaan, kortweg SAS, hebben de samenwerking voor drie jaar verlengd. SAS verzorgt op vrijdagavonden en zondagochtenden clinics op ons complex. Leden van ons maar ook van andere clubs kunnen, naast hun reguliere trainingen, hun talenten extra ontwikkelen bij SAS.

saspartaan_120x120

De Soccer Academy Spartaan draait inmiddels al weer zes jaar. Bert-Jan Vaandrager, met twaalf seizoenen ervaring als hoofdcoach van Spartaan’20 jeugdselecties en vijf jaar hoofd jeugdopleiding, geeft sinds september 2011 leiding aan de clinics en specialistische trainingen. Vele ervaren jeugdtrainers worden door hem ingeschakeld: in elke clinic is er per 4 tot 6 deelnemers een uitstekende trainer beschikbaar, waardoor er optimale individuele aandacht kan worden gegeven. Diverse profvoetballers ondersteunen SAS als ambassadeur.

Wil jij, naast je ‘gewone’ clubtrainingen, je technische skills en voetbalvaardigheden nog verder verbeteren, meld je dan aan voor een van de clinics. Prijzen en data op www.saspartaan.nl . En kijk ook eens op facebook SOCCER ACADEMY SPARTAAN voor leuke filmpjes van clinics.