Zaterdag 27 mei

Komende zaterdag staat voornamelijk in het teken van de nacompetitie, waarbij al onze deelnemers in een verschillende fase zitten.

JO17-2 begint aan de 2e ronde. Na de riante overwinningen in de 1e ronde gaat tegen Kozakken Boys het zwaardere  werk beginnen. Maar ja, je bent in Werkendam en je bent Rotterdammer. De mouwen opstropen, dus.

JO17-1 moet een nadelige 3-2 score tegen Quick ombuigen om de volgende ronde te halen. We hebben eigenlijk niets gehoord van jullie. Zijn jullie je aan het opladen? Stilte voor de storm? Laat het maar zien, mannen.

De senioren van ZA1 hebben zich een week lang moeten verbijten, omdat ze in een poule van drie zitten en eerst de wedstrijd Egelantier Boys – Lekkerkerk (1-3) werd afgewerkt. Toeschouwers vergis u niet. Na afloop worden er ook nog strafschoppen genomen. In geval alle drie de ploegen gelijk eindigen (en dat is voorgekomen!) zal daaruit de winnaar worden berekend. Zelf blijven winnen is eigenlijk het makkelijkst, althans voor het opmaken van de stand. Op het veld moeten jullie echt aan de bak.

Programma 20 mei
11.00 JO17-1 – Quick (den Haag) JO17-1
15.30 ZA1 – Egelantier Boys 1

De laatste poulewedstrijd voor de zaterdagsenioren is:
3 juni; 15.00 Lekkerkerk – ZA1

Allemaal veel succes en vooral veel plezier.