Zondag 15 oktober 2017

Deze zondag begint, qua voetbal,  al om 10.00 uur. Vroeger dan gebruikelijk voor een Spartaanelftal, maar er staat ons dan ook een bijzondere wedstrijd te wachten. St. Edmund’s School Canterbury komt met zijn Under16 naar ons toe. In een half jaar tijd al de tweede aansprekende tegenstander uit Engeland voor onze jeugd. Op de gewone tijden beginnen de senioren aan hun opdrachten.

ZO1: Moet tegen Den Hoorn proberen de eerste punten te pakken. Zo vroeg in het seizoen zeggen cijfers lang niet alles, maar dat Den Hoorn slechts 2 tegengoals hoefde te slikken geeft wel degelijk aan, dat ze niet veel weggeven. De snelheid en technische bagage van de Spartaanaanvallers zullen sterke wapens zijn om desondanks kansen te creëren. Waar we wel graag verbetering inzien? Het aantal benutte kansen mag hoger worden!

ZO2: tegen Slikkerveer mag ons tweede elftal lekker doorgaan, waar het mee bezig is: punten pakken.  Hebben jullie een trouwe volger, of speler met een soepele pen? Van jullie lezen we ook graag een wedstrijdverslag. Mail het verslag a.u.b. naar: wedstrijdverslag@spartaan20.nl

Vriendschappelijk
10.00 Spartaan’20 JO16 – St. Edmunds Canterbury JO16
Seniorenvoetbal (het volledige programma vindt u elders op de site)
12.00 ZO 2  –  Slikkerveer 2
14.30 ZO 1  – Den Hoorn 1

Allemaal veel succes en vooral veel plezier.