Mooie zege Meisjes Onder 19; 6-0 tegen Barendrecht MO19-2

Zaterdag 24 september zagen we dat de Spartaan meisjes onder de 19 in alle opzichten van het voetbalspel veruit de betere waren over Barendrecht. Verdedigend heel sterk en compact spelend, het middenveld overheersend en de aanvallers waren vooral aan de buitenkanten veel te snel voor de meisjes van Barendrecht. Na de aftrap namen ze dan ook gelijk het heft in handen. Een goed opgezette aanval op rechts werd na 10 minuten keurig en vakkundig afgerond door Dionethy 1-0.

Maar we wilden meer. Goed samenspelend was het nu op links Chellsy die een duit in het zakje deed door op snelheid iedereen (inclusief de best wel goede keeper van Barendrecht) de hielen te laten zien en de 2-0 binnen te schieten.

Nog voor rust was het Shayna die 2x uiterst koel bleef voor het doel van de tegenstander en de 3-0 en 4-0 verzorgde. Met deze voorsprong was het pleit min of meer beslecht en kon men al spreken van een meer dan goede eerste helft. De meiden lieten zien in alle opzichten een sterk team te zijn, want achterin zagen we Umran en Sunailys steeds goed getimed ingrijpen. Keeper Kimberly  kwam dan ook nauwelijks in problemen.

Na rust bleef men goed spelen met soms aardige combinaties. Nog tweemaal werd er gescoord en het was ditmaal Rachel die de 5-0 en 6-0 liet aantekenen. De meer dan uitstekende keeper van Barendrecht was het die een aantal malen de Spartaansen nog van scoren afhield. Eindstand derhalve 6-0.

Een mooie zege vond trainer/leider/vlagger Rob Kraan. Zelf heb ik een leuke wedstrijd gezien, maar vooral dat ook onze meisjes best goed kunnen voetballen. Chapeau.