ActiviteitenNieuwsNieuws 2023/2024

Mix-toernooi voor pupillen was weer een groot succes!

Woensdag 18 oktober was het weer zover. Maar liefst meer dan 170 kinderen van de O8 t/m O11 deden mee met het mix-toernooi. Wedstrijden spelen, tussendoor penalty schieten op oudere selectie-keepers en natuurlijk na afloop heerlijke pannenkoeken eten, zoveel als ze op konden: het maakte de middag weer helemaal compleet voor onze pupillen!

Dit is echt een traditie bij onze club op de woensdagmiddag in de herfstvakantie, het is al meer dan 35 jaar een terugkerende activiteit voor onze jongste jeugd!
We voetballen en de standen worden bijgehouden, maar er zijn geen winnaars. Of toch wel: op deze middag is iedereen winnaar!

Wel kon er een mooie beker worden gewonnen door degene die de meeste penalty’s binnen schoot:

Bij de O8 was de winnaar Mirac en bij de O9 was Liam die als beste de penalty’s nam in de finale.

Liam in het midden met de beker!

Mirac in het midden met de beker!

Bij de O11 was het heel spannend. Maar niet een jongen ging er met de prijs vandoor, want het was onze topper bij de meiden Elifnaz die de beker mee naar huis mocht nemen…….wat nou “die meiden kunnen niet voetballen”!

Elifnaz met de andere finalisten en de keepers.

 

        

Na afloop dus pannenkoeken eten in de kantine. Meer dan 600 pannenkoeken stonden klaar met stroop….wat was dat smullen, zeg! Dames van de keuken: bedankt voor jullie gigantische hulp! Verder ook dank aan de begeleiding van deze dag. Op naar volgend jaar!!!!

Oh ja volgende maand zwemmen: zaterdag 18 november. Schrijf je wel even in en deelname is gratis.
LINK ZWEMMEN