Resized06Resized04Resized11Resized10Resized08Resized15

Verslag Mixtoernooi 21 oktober 2015.

Reeds vele jaren organiseren we voor de E en F spelertjes het Herfst Mixtoernooi. En ondanks een wat miezerig regentje waren er toch 48 E- en 65 F-spelertjes aanwezig. Op het hoofdveld werd gestreden door 8 teams om wie als eerste zou eindigen. Een groots spektakel dus met, en dat moet gezegd worden, vaak uitstekend voetbal. Ouders en vele andere toeschouwers hebben dan ook genoten van hun spel.

Mix betekent dat de teams waren verdeeld van de E top tot E9 en F1 t/m F10. Heel veel leiders gaven acte de présence om de teams te begeleiden. En natuurlijk de strijd om de penaltybokaal. 4 keepers (van B1 t/m D5 ) hadden zich beschikbaar gesteld om de soms zuiver en minder zuiver geschoten ballen tegen te houden.

Diego(E4) won nipt van Yannick(E1) en ontving de E beker en bij de F werd Dominique(F8) de grote winnaar voor Yihithan(f3). Na de verplichte warme douche was het natuurlijk weer pannenkoeken eten in de kantine. In de keuken en in de zaal waren een aantal ouders en leiders die ervoor zorg droegen dat ieder minimaal 3 tot 4 pannenkoeken verkreeg met de bekende poedersuiker of stroop en tevens een beker limonade. Tevens verkregen de winnaars bij de voetbal een zak snoep. Dank voor ieder die heeft mogelijk gemaakt dat het weer een prachtige voetbalmiddag is geweest voor onze boys.

Komende activiteit: zwemmen op 28 november in het Inge de Bruijnbad, meer informatie volgt. Schrijf je hiervoor in op het inschrijfvel in de kantine.

De lijst voor Kamp Ahoy komt per begin November op het raam in de kantine. Heel snel inschrijven is gewenst. Wacht dus niet te lang.