NieuwsNieuws 2023/2024

Veel nieuwe sponsors voor onze club

De sponsorcommissie heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Veel nieuwe shirt- en bordensponsors hebben we mogen verwelkomen.
Onze dank voor de financiële ondersteuning namens het bestuur en de leden!
In een aantal nieuwe berichten stellen de sponsors zich nader voor met hun bedrijfsactiviteiten.

Kledingsponsors voor de O15-1

Shirt sponsor METKON B.V. is een ervaren, professionele en gedreven uitzendbureau dat is gevestigd in Rotterdam.


Zoek je een uitzendbureau of een werkgever? Metkon is het allebei. Voor onze opdrachtgevers zijn we een uitzendbureau, maar voor jou zijn we werkgever. Je hebt een contract met ons en we zenden je vervolgens op projectbasis uit. We streven naar vaste dienstverbanden en steeds meer mensen werken tot hun pensioen bij ons. Met veel opdrachtgevers hebben we vanaf onze oprichting al een hechte band.

We bouwen aan langdurige relaties die gebaseerd zijn op vertrouwen en respect. Onze klanten ervaren ons dan ook als een betrouwbare partij, die goede vakmensen levert. We kennen onze vakmensen Ă©n het werkveld. Daardoor weten we altijd weer de juiste personen aan de juiste projecten te koppelen. Want als jij met plezier naar je werk gaat, lever je ook goed werk. En daar plukken onze opdrachtgevers natuurlijk weer de vruchten van.

Dus zoek je werk, kijk dan voor meer informatie op www.metkon.nl

 

Sponsor van de warming-up truien en de jassen voor de trainers.

Gespecialiseerd in het detacheren van classificeerders, constructieschilders, gritstralers, verfspuiters en TSA-spuiters.
Giga Detachering is actief sinds 1999 . Onze voornaamste werkzaamheden zijn het detacheren van personeel in petrochemie, scheepsonderhoud en jachtonderhoud.

Giga Detachering wil op een professionele wijze samenwerken met haar ondernemers, werkgevers (opdrachtgevers) en kandidaten. Dit doen we op een open integere en toekomstgerichte wijze, met als doel vraag en aanbod op het gebied van personeelsvoorziening in balans te brengen.

Kijk voor informatie op de site GIGA DETACHERING

Namens het bestuur van Spartaan’20 onze dank voor deze mooie ondersteuning.