NieuwsNieuws 2018/2019

start meisjesvoetbal-academie

De aankondiging van de start van meisjesvoetbal in de onderbouw is via de sociale media Ă©n op vele basisscholen in Rotterdam-Zuid verspreid. De twee ‘open dagen’ zijn aanstaande: zondag 24 maart is de eerste en zondag 31 maart de tweede. Inmiddels zo’n 40 meiden hebben zich aangemeld. Dat is mooi, maar er mag natuurlijk nog meer bij!

De ambitie is om onze naam als een van de beste jeugd-opleiders in het jongensvoetbal ook op te bouwen waar het gaat om het meisjesvoetbal. Er is immers een groeiende behoefte onder meisjes om te gaan voetballen, de successen en uitstraling van het Nederlands vrouwenelftal ondersteunen dit en zullen komende zomer ongetwijfeld een verdere duw in de goede richting gaan geven met de WK-deelname van de Oranje-Leeuwinnen komende zomer.

Spartaan’20 werkt in dit project samen met Girls Soccer Nederland, dat veel ervaring en expertise heeft opgebouwd met de organisatie van het meidenvoetbal.

Op zondag 24 maart en zondag 31 maart dus ‘open dagen’ waar meisjes hun talent kunnen tonen en kunnen worden geselecteerd voor een van de nieuwe teams voor het seizoen 2019-2020.

Aanmelden kan via: v.kaya@spartaan20.nl

Vragen of meer informatie gewenst? Bel Veysel Kaya, 06-800 51 056.