NieuwsNieuws 2018/2019

Spartaan’20 start met meisjesvoetbal-academie

Onze vereniging staat reeds jaren bekend als een van de beste jeugd-opleiders van het land in het jongensvoetbal. Onlangs heeft het bestuur de ambitie uitgesproken om als vereniging ook een goede opleider te worden in het meisjesvoetbal. Er is een groeiende behoefte onder meisjes om te gaan voetballen en de successen en uitstraling van het Nederlands vrouwenelftal ondersteunen dit!

Spartaan’20 heeft de ambitie om ook meisjes in Rotterdam te gaan opleiden voor het hoogste niveau, vergelijkbaar aan de visie die al jaren zijn vruchten afwerpt in het jongensvoetbal. Deze visie gecombineerd met de ervaring en expertise van Girls Soccer Nederland zorgt voor een uniek en innovatief plan op maat in het meisjes- en vrouwenvoetbal.

Bij Spartaan’20 geloven we in het opleiden van onderaf. We gaan daarom starten met twee open dagen voor meisjes tussen de 6 en 11 jaar:

Op zondag 24 maart en zondag 31 maart is er een open dag waar meisjes hun talent kunnen tonen en kunnen worden geselecteerd voor een van de nieuwe teams voor het seizoen 2019-2020.

 

Samenwerking Spartaan’20 met Girls Soccer Nederland: ook direct ruimte voor talent!

In samenwerking met Girls Soccer Nederland is in januari de ambitieuze start gemaakt met twee talententeams. Een MO15-team speelt in de jongens 2e klasse en een MO17-team in de meisjes MO19 hoofdklasse. De meiden van deze teams voetballen al vele jaren en komen uit de hele regio.

Om deze teams te kunnen voortzetten, zijn er op 24 maart en 31 maart selectietrainingen voor de MO16 en MO18 (voorbereiding op senioren). Speelsters kunnen geselecteerd worden voor het seizoen 2019-2020.

 

Dus… droom jij ook van een carriĂšre als profvoetbalster? Meld je dan nu aan voor een van de open trainingen! Je kunt je aanmelden via: v.kaya@spartaan20.nl

Vragen of meer informatie gewenst? Bel Veysel Kaya, 06-800 51 056.