Geslaagd 54e Maasstadtoernooi gewonnen door het Noorse Skeid FC en sc Buitenveldert

Onder redelijke weersomstandigheden mochten we afgelopen weekend een prima Maasstadtoernooi beleven op ons sportcomplex, met twee toch verrassende winnaars.

Bij de B1-teams ging de hoofdprijs naar de enige buitenlandse deelnemer, Skeid FC uit Oslo. De Noren waren sc Feyenoord in de finale de baas na het nemen van strafschoppen. Ons eigen B1 speelde zich naar een verdienstelijke derde plaats in het veld van tien deelnemers.

Ook in de A1-finale moesten strafschoppen de beslissing brengen. Het Amsterdamse sc Buitenveldert, een prachtige grote vereniging in de hoofdstad, hield het drie divisies hoger spelende Alexandria’66 op een gelijke stand en was vanaf de stip de betere. Ons eigen A1 legde beslag op de vijfde plaats.

Het bestuur dankt alle vrijwilligers van bar tot terras tot terrein tot bestuurskamer die hebben bijgedragen aan het welslagen van ons toernooi. En in het bijzonder Marcel en Jannie Sirre en Arjen Vaandrager voor de totale organisatie en Jacques van Schooneveld voor het regelen van de arbitrage.