NieuwsNieuws 2017/2018

Onlangs tekende hij zijn tweejarig contract bij Sparta Rotterdam, hij is zijn club waar hij alles in de basis leerde niet vergeten en stuurde ons dit bedankje:

Ik wil graag Spartaan’20 en alle trainers en vrijwilligers bedanken die ik in de 10 jaar bij Spartaan’20 heb meegemaakt. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad al die jaren. Alle prijzen en leuke tijden die ik heb meegemaakt van kampioenschappen tot aan het kamp Ahoy. Spartaan’20 is de club waar ik ben opgegroeid als speler en als persoon ben gevormd. Daarvoor wil ik graag al de trainers bedanken waaronder Marius Heinerman, Carlo Willemse, Ricardo Willemse, Arjen Vaandrager, Tony Pengel, Brian van Klaveren, Mario Rijsdijk, Fabian Resida, Roy Bosschaart, Kenny van der Weg en tot slot mijn laatste trainer onder wie ik ben vertrokken naar Sparta Rotterdam Maikel van Pul. Ook “ome Theo” waar ik altijd een bal van mocht lenen als ik wilde voetballen, zal ik nooit vergeten! Erg trots dat ik onder al deze trainers heb mogen spelen en ik heb er zeker ook heel veel van geleerd en ben hen natuurlijk erg dankbaar dat ik mede door hen mijn eerste profcontract heb kunnen tekenen. Spartaan’20 zal voor altijd in mijn hart zitten. Bedankt iedereen!

Lorenzo Soares Fonseca