NieuwsNieuws 2020/2021

NB: er is een aanpassing in de tekst gemaakt, om een onduidelijkheid te verklaren!
Omdat het vervoer van spelertjes naar uitwedstrijden beloond wordt door de KNVB mag UITPUBLIEK wel langs de lijn staan. Discussies graag richten aan de KNVB en niet aan ons kantinepersoneel.

Wordt dit de laatste zaterdag van dat moeilijke seizoen 2020 – 2021? Waarschijnlijk wel. Mocht het anders lopen, dan melden we dat, uiteraard.

En gezien het programma sluiten we ook eerder (al om 14.00 uur) dan vorige week.

= = = = =

Zaterdag 19 juni is de Spartaankantine van 08.30 – 14.00 (!) uur open voor koffie/thee/frisdrank/chips/snoep/ijsje en eventueel een tosti, of een broodje.
De keuken zal dicht blijven, dus geen fritures.

Omdat THUISPUBLIEK langs de lijn NIET is toegestaan, kiezen wij als Spartaan ervoor om een TO GO te openen. Dat houdt in dat je het terrein op mag om naar de kantine te gaan, maar na ontvangst van je bestelling moet je direct het terrein weer verlaten.

We hopen op deze manier een goede tussenoplossing te bieden tot volle kantines en publiek langs de lijnen weer zijn toegestaan.

NB: dit geldt alleen voor zaterdag 19 juni. De komende weken hebben we GEEN VASTE DAGEN dat we open zijn. We houden jullie op de hoogte.

WE HEBBEN JULLIE LANG MOETEN MISSEN, MAAR NOG EVEN VOLHOUDEN DAN KUNNEN WE STRAKS WEER OP DE NORMALE MANIER OPEN EN KUNNEN WE WEER IEDEREEN OP ONS TERREIN VERWELKOMEN!

Groetjes de Kantine Commissie.