Vrijdagavond een prachtig moment: Dik van Zevenhuijzen en Frans de Wit namen afscheid als bestuurslid. Frans de Wit werd benoemd tot Lid van verdienste van de vereniging, Dik van Zevenhuijzen ontving een vergelijkbare onderscheiding namens de KNVB. Grote verrassing was dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd Dik van Zevenhuijzen te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Felicitaties aan zijn familie voor de tientallen jaren fantastische inzet, trots óók als vereniging dat een dergelijke onderscheiding wordt toegekend!

van rtv Albrandswaard:

Koninklijke onderscheiding voor de heer Van Zevenhuijzen uit Poortugaal

Foto: Foto Sjors

ALBRANDSWAARD – Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd de heer Theodorus Andreas Marie van Zevenhuijzen te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje – Nassau. Burgemeester Hans Wagner van Albrandswaard reikte de onderscheiding vrijdagavond uit in het clubgebouw van Spartaan ’20in Rotterdam.  

De heer Van Zevenhuijzen krijgt de onderscheiding omdat hij zich onder meer de afgelopen 40 jaar in verschillende bestuursfuncties heeft ingezet voor Voetbalvereniging RKSV Spartaan ’20.

De heer Van Zevenhuijzen is sinds 1976 actief als vrijwilliger bij de Rooms Katholieke Sportvereniging Spartaan ’20. Spartaan ’20 is Ă©Ă©n van de grotere voetbalverenigingen in Rotterdam met bijna 900 leden. De vereniging wordt als toonaangevend beschouwd, met name in het opleiden van jeugd en daarnaast in sociaal-maatschappelijke aspecten naast het voetbal. Het positieve imago van de vereniging is mede mogelijk gemaakt door bestuurders als de heer Van Zevenhuijzen.