NieuwsNieuws 2020/2021

Het prachtige opknappen van de kleedkamers en overige ruimten en gangen is nu vrijwel klaar

De kleedkamergangen zijn van nieuwe ‘richtingborden’ voorzien, zodat op de drukke zaterdagen onnodige opstopping in de gangen wordt voorkomen .

Naast de kleedkamers, die we al eerder toonden, zijn nog twee ruimten zijn van gedenkwaardige Spartaanse namen voorzien:

Op de deur van het ‘ballenhok’ (maar dat is eigenlijk een te simpele benaming voor het Spartaanse ‘materiaalcentrum’ waarover Ferry Gommers met zijn terreinploeg waakt) is de naam vereeuwigd van onze oud-jeugdspeler Ferry van Vliet. Ferry speelde tot zijn 17e in onze jeugd, werd gescout door NAC Breda en debuteerde daar in 1999 in het eerste elftal, waarin hij 40 officiĂ«le wedstrijden speelde. Op 25 mei 2001 kwam Ferry op 20-jarige leeftijd met zijn vriendin tragisch om het leven bij een auto-ongeluk, zijn leven en zijn carriĂšre werden in de knop gebroken.

Deze naam mocht natuurlijk niet ontbreken op de verzorgings-/fysioruimte: Fer Polder. In 1993 werd hij de verzorger van onze selectie. In de loop der jaren konden ook altijd vele andere Spartanen terecht bij hem voor verzorging, blessurebehandeling en advies. Na 22 jaar vond hij het in 2015 wel genoeg en mocht hij van zijn ‘verzorgerspensioen’ gaan genieten en terecht!