NieuwsNieuws 2020/2021

Nog net voordat de zomervakantie begint, maakten vandaag (5 juli) de spelers van de hoofdselectie en de staf (incl O21) kennis met het oog op het aanstaande seizoen. Veel bekende gezichten onder de spelers en enkele nieuwelingen. En dat geldt ook voor de technische en medische staf. Met de staf moest vooraf nog het een en ander aan papieren worden getekend.

De medische begeleiding wordt ook komend seizoen verzorgd door Stephan Muller en Maikel Ridderinkhof.

De trainersstaf bestaat uit hoofdtrainer Omar Khan, assistenten Reginio Hunte en Jerrol Neral en keeperstrainer Ronnie Silvis.

De staf van Onder-21 bestaat uit hoofdtrainer Wayne Delgado dos Santos, assistent Sharan Ras en teamleider Donovan Peters.

De ambitie is om zowel met het 1e als met O21 een belangrijke rol te spelen in de competitie en te gaan voor het hoogste. De spelers mogen nu nog even vakantie gaan vieren. Op 4 augustus staat de eerste training gepland en begint de staf met groot vertrouwen en grote verwachtingen aan het nieuwe seizoen! Spartaan bestaat op 14 augustus 100 jaar. Dus ook de komende voetbaljaargang mogen we nog een jubileumjaar noemen en wat zou het mooi zijn als die kan worden afgesloten met een feestje…Mannen, ga ervoor!

Vanwege corona was er uiteraard wel de nodige zorgvuldigheid, maar voor de groepsfoto moest het toch even iets dichter bij elkaar.

Hans Kapata zit vooraan met een grote Intertoys-tas voor zich… gevuld met speeltjes en knuffels door zijn medespelers, want Hans en zijn vriendin Nada werden vorige maand vader en moeder van een prachtige dochter met de prachtige naam Ravenna-Jade! Alsnog gefeliciteerd en veel geluk!