NieuwsNieuws 2018/2019

Spartaan’20 houdt aan het einde van het seizoen al jaren het kampioenenbal. Teams die kampioen zijn geworden en alle JO9 team worden in het zonnetje gezet. Zaterdag 22 juni was het weer zover. Hier een overzicht.

 

Spartaan’20 JO11-8

Spartaan’20 JO11-8 heeft een heel leuk seizoen gehad. In het begin wat moeizaam door trainers en spelers wissels. Maar de trainers Djeeradj en Kenrich pakte de jongens fanatisch op en iedere week ging het steeds beter.
De kampioenswedstrijd uit  tegen NOC Kralingen werd overtuigend gewonnen.
De mannen lieten iedere week goed voetbal zien en het positie spel van dit team was meer dan behoorlijk voor het JO11-8 niveau. Het team bestaat uit jongens die allemaal al een paar jaar bij Spartaan’20 spelen en wat nieuwe gezichten, dus de team spirit was groot. Dat was goed te zien na het laatste fluitsignaal van de kampioenswedstrijd.
Confetti en natuurlijk de bloemen van het bestuur mochten niet ontbreken. In de kleedkamer en in de kantine ging het feestje vrolijk door!!!

Spartaan’20 JO11-7

Spartaan’20 JO11-7 heeft een prima seizoen gedraaid. Spelend voor de winter in de 5 klasse was het duidelijk dat de spelers nog erg aan elkaar moesten wennen. Rajesh en Milly hebben in hun eerste jaar als trainers veel geleerd en dat kon je ook goed zien in de tweede helft van het seizoen. Nu zelfs een klasse hoger konden ze zeer goed mee en streden ze met concurrent Spijkenisse om de eerste plaats.
3 wedstrijden voor het einde was de pot uit bij de concurrent  Spijkenisse. Na winst zou de eerste plek veroverd worden! Na een spannende wedstrijd trok JO11-7 aan het langste eind en nam de punten mee terug naar Rotterdam Zuid.
In de laatste uitwedstrijd bij Hekelingen moest het gebeuren. Na een moeilijke pot sleepte de mannen het kampioenschap binnen met een 1-3 overwinning en konden de bloemen in ontvangst worden genomen van het bestuur.
Spelers en begeleiding van harte gefeliciteerd en veel succes volgend seizoen.

Spartaan’20 JO11-6

Spartaan’20 heeft 3 teams 1e jaars JO10 spelers. Spartaan’20 JO11-6 bestaat  helemaal uit de JO9-3 en 4 van verleden jaar. Trainer Mike en good old Rob zijn er weer in geslaagd om er een voetballende ploeg van te maken en bleven knokken voor een goed resultaat. In het begin van het seizoen waren de resultaten wisselvalig, maar in de voorjaars competitie pakte de spelers het goed op.
Nog harder trainen en het resultaat is daar. In de laatste thuiswedstrijd moest gewonnen worden van SEP om medekoploper LMO voor te blijven en na de 12-0  winst waren de bloemen binnen. Na afloop veel blije gezichten, trotse spelers en begeleiding en natuurlijk ook de ouders vierde feest.
Spartaan´20 JO11-6 van harte gefeliciteerd met het kampioenschap en veel succes voor het volgende seizoen!!!

Spartaan’20 JO11-1

Spartaan’20 JO11-1 pakt maar liefs 2 prijzen dit jaar.
Het kampioenschap en de Rijnmond cup
De spelers van trainer Raoul en leider Romie hebben een lang en zwaar seizoen gehad. Het team bestaat uit spelers die al jaren hier spelen en een paar nieuwe aanwinsten. De trainers hebben er toch weer 1 team van gemaakt.
Als het voetballend even niet ging, werd er gewoon harder gewerkt voor een goed resultaat. De mannen hebben een  puike prestatie neergezet. Kampioen worden in de hoogste hoofdklasse van West 2. Dat is een top prestatie. De 2e prijs was de Rijnmond cup, deze wedstrijd werd pas beslist in de 2e helft, toen ze afstand namen van sc Feyenoord JO11-1 en ook daar de beker en medailles in ontvangst mochten nemen. De beker finale werd net niet gehaald, in de halve finale tegen de Feyenoord opleiding werd nipt met 3-2 verloren.
Helaas gaan we na 7 jaar afscheid nemen van Raoul en Romie en gaan ze de club verlaten. Spartaan’20 wil de beide heren bedanken voor hun grote bijdrage die ze in al die jaren hebben geleverd voor Spartaan’20 en we wensen ze dan ook veel succes bij jullie nieuwe uitdaging.
Alle spelers gaan over naar de JO13 en we wensen ze daar dan ook alle succes toe.


Spartaan’20 JO15-2

Als amateur club spelen in de ere divisie is al super mooi, maar als het 2e team in de JO15 ook divisie gaat spelen is dat misschien net zo mooi.
De spelers van trainer Brian en assistent Luca speelde voor een groot deel in het succesvolle JO13—1 team van verleden jaar. Ondanks dat was het een spannend seizoen. Met als grootste concurrent Jodan Boys JO15-1, daar werd een lange strijd mee gevoerd het gehele seizoen. Maar na 1 verlies party en 3 gelijke spelen van onze boys, stonden beide ploegen in de laatste wedstrijd tegenover elkaar.
De wedstrijd was thuis bij ons en wat was het spannend. Jodan Boys had aan een gelijk spel genoeg en wij moesten winnen. Na een snelle 0-1 achterstand, maakte we na rust de 2-1 voorsprong. Toch halve wege kwam de 2-2 op het bord. Vlak voor tijd dan toch de 3-2 voorsprong! Wat een vreugde op het veld en bij de vele supporters langs het veld. Na het laatste fluitsignaal was het feest op het veld en in de kleedkamer. Gepromoveerd naar de 3e divisie!!
Spelers en begeleiding van harte gefeliciteerd met het kampioenschap en veel succes volgend jaar!!

 


De KNVB maakt al een paar jaar de standen niet meer openbaar gemaakt van de JO9 competities. De KNVB zegt dat ze bij iedere gewonnen wedstrijd kampioen zouden zijn, dus daarom willen we onze JO9 kampioenen dan ook in het zonnetje zetten. Wat hebben we weer een lol gehad met de activiteiten die even niets met niveau te maken hadden. Zwemmen was een groot feest (200 kinderen) en laten we het maar niet hebben over de ballenbak met 90 kids. Ze weten nu echt dat wij van Spartaan’20 zijn!!!! Ook volgend seizoen gaan we weer van deze leuke activiteiten organiseren mede dank aan de opbrengst van de sponsorloop, waarvoor grote dank aan de ouder!!
Alle spelers van de JO09 ontvangen een mooie medaille en een certificaat van de club.

 

Spartaan’20 JO9-15 en 14

Spartaan’20 JO9-15 en 14 zijn schoolsportteams. Trainen op Katendrecht en spelen voor Spartaan’20 in het mooie zwarte shirt. Alle spelers wonen ook op de Kaap of vlak bij, dus ze kennen elkaar goed en dat was ook te zien op het veld.
De leiders Pieter, Maarten,Tom, Gijs en Romke maakte er echte teams van en het ging ook iedere week beter.
Volgend jaar gaan de meeste JO9-14 spelers naar het halve veld, dus dat wordt nog harder trainen voor de mannen. De Jo9-15 spelers blijven nog allemaal in de JO9 en ik weet zeker dat jullie er een mooi jaar van gaan maken.
Hier voor jullie de dik verdiende medaille en certificaat.
Spelers en begeleiding bedankt en veel succes volgend seizoen bij Spartaan’2


Spartaan’20 JO9-13 en 12

Spartaan’20 heeft de laatste jaren veel meer recreatief voetbal gekregen. We zijn er heel blij mee, omdat we nu veel meer spelers kunnen laten spelen voor Spartaan’20 en een leuke tijd hier te hebben als jeugd speler.

Deze 2 teams zijn veel spelers uit 2012 en een paar uit 2011. Dit jaar zijn de meeste voor het eerst gaan voetballen en dat is ze goed afgegaan. Veel spel plezier, mooie doelpunten en belangrijkste is nieuwe vriendjes gemaakt om lekker mee te voetballen. De trainers van de teams Serdar, Danny de Does hebben dan ook genoten van jullie spel plezier. Volgend jaar worden jullie weer anders ingedeeld, dus veel succes en voor jullie een dik verdiende medaille en certificaat!

Spartaan’20 JO9-11 en 10

Deze 2 teams zijn voor een groot deel geboren in 2011 en een aantal in 2010 dus die gaan volgend jaar al weer naar de JO11.
2 teams waar de training opkomst goed was en het voetballen steeds beter werd. Vooral het samenspelen en hard werken leerde de trainers Marco Zwaal, Marco van de Laar en Sani op de trainingen en dat zag je goed terug in de wedstrijden. Veel tegenstanders hebben dan ook de overwinningen moeten laten aan Spartaan,20, dus er zijn heel wat kampioenschappen gevierd! Dus voor deze prestatie is de medaille dubbel en dwars verdiend!
Spelers en begeleiding bedankt en veel succes volgend seizoen bij Spartaan’20

 

Spartaan’20 JO9-9 en 8.

Bijna alle spelers van deze 2 teams zijn al een jaar lid bij Spartaan’20 en de meeste gaan dan ook volgend seizoen over naar de JO11 teams. Spelen op een groot veld, andere afstanden en vooral weer veel fysieke tegenstand. Dus weer een nieuwe uitdaging!
Dit jaar speelde ze maar liefs in de 6 klasse poule en klasse prestatie en dat hebben ze dan ook prima gedaan. De opkomst van de trainingen was prima en trainers Achmed, Serginio, Lute en Angelmar hebben dan ook genoten dit jaar en we wensen jullie dan ook veel succes volgend seizoen!!!
Ook voor jullie de medailles en een certificaat

 

Spartaan’20 JO9-7

Spartaan’20 JO9-7 zijn allemaal jongens die geboren zijn in 2012 en al aardig kunnen voetballen. Vooral bij de meeste is de beleving al groot en de drang naar presteren zit er al een beetje in. Dit jaar hebben de kleine mannen van trainers Carlo en Yassin het heel goed gedaan. Vaak een tegenstander 2 jaar ouder en in lengte de helft zo groot en toch de winst meenemen naar de Oldegaarde. Ook soms tegen nederlagen aanlopen, maar daar wordt je alleen maar beter van.
Begon natuurlijk heel onwennig, maar al heel snel ging het spel vooruit en het was dan ook genieten. De talenten zijn ook opgevallen bij Feyenoord en 3 spelers gaan dan ook de club verlaten, veel succes boys.
Nu weer naar volgend jaar, weer een stapje hoger en we wensen jullie ook veel succes het volgende seizoen.
Mooie medailles en een certificaat en een groot applaus voor JO9-7

Spartaan’20 JO9-5 en 6.

De JO9-5 en 6 zijn de beste JO9 spelers uit 2011 en ze speelde dit jaar 2e en 4e klasse O9 competitie. De spelers van Didi en Stanley hebben het fantastisch gedaan!! Vaak veel fysieke tegenstanders en dan ook nog eens vaak spelers die 1 jaar ouder zijn.
Het veld spel na de winterstop is veel beter en spelen nu ook meer als een team en daarom staan de spelers van JO9-5 en 6 hier op het kampioensbal!
We mogen trots zijn op deze talenten en we hopen dat ze lang in ons mooie Spartaan’209 shirt spelen. Volgend jaar gaan alle spelers over naar het laatste jaar in de O9 en gaan strijden voor een plek in de selectie,
Spartaan´20 JO9-5 en 6 van harte en veel succes volgend jaar!

 

Spartaan’20 JO9-3 en 4

De Jongens van JO9-3 en 4 zijn allemaal laatste jaars Jo9 spelers en hebben een mooi jaar achter de rug. Jo9-3 spelend in de 1e klas en Jo9-4 in de 3e klas zijn met sprongen vooruit gegaan. De trainers Adirson, Michel, Henke en Shui hebben echt heel het jaar keihard gewerkt en het resultaat is terug te zien op zaterdag bij de wedstrijden. De trainingen waren van een hoog niveau en daar gaan de kinderen zeker nog profijt van hebben. Volgend jaar naar het grotere veld, weer een nieuwe uitdaging, dus ze kunnen weer aan de bak.
Spartaan’20 JO9-3 en 4 veel succes volgend jaar!!

Spartaan’20 JO9-1 en 2

De hoogste 2 teams van de JO9 hebben dit jaar weer een prima prestatie neergezet. Beide teams spelen in de Hoofdklasse en wat hebben ze het goed gedaan. De Jo9-2 getraind door Vergio heeft na de winterstop niet meer verloren en speelde met veel passie en kracht. Iets wat op het grote veld nog goed van pas komt.
JO9-1 heeft laten zien dat op zo’n klein veld gewoon positie spel gespeeld kan worden. De tegenstanders werden vaak getrakteerd met veel driehoekjes, steekballen en wonderschone doelpunten.
Als kers op de taart wonnen ze de KNVB finale van west 2 van hoogste JO9 teams. De finale wonnen ze met 5-2 en een week later wonnen ze de Abel Rijnmond cup. Een klasse prestatie!!!!
Helaas gaan ook 3 talenten ons verlaten. Livio ( is nog eigenlijk een jaar JO9 speler) gaat naar Feyenoord en hij neemt Elijah uit Jo9-2 mee naar Varkenoord.
Rayjen gaat het iets verder buiten de deur zoeken en gaat volgend jaar de kleuren van PSV Eindhoven verdedigen.
Maar voor iedereen geldt veel plezier en succes het volgende seizoen.