4 juni KAMPIOENEN BAL

Zaterdag 4 juni worden alle kampioenen van de jeugd in het zonnetje gezet tijden het kampioenbal. Iedereen aanwezig om 19.00 uur.
Dus spelers, ouders, vrienden van C1, D1, D7, E1, E4, E5, E8, F9, F10, MB1 tot ziens op zaterdag 4 juni !!!!

Onze kampioenenlijst is al met al toch indrukwekkend: 10 jeugd teams mogen op 4 juni op het Kampioenenbal het cadeautje van de club komen ophalen!

De kampioenen-lijst:

de elfde kampioen: D1

Een geweldige prestatie van D1: in de sterke 2e Divisie wist het concurrent Quick Ă©n de Opleidingsteams-onder-12 van Sparta en Feyenoord onder zich te houden. Met drie punten voorsprong op de eerste plaats, na een spannende competitie waarin de posities op de ranglijst tussen de vier favorieten steeds wisselden.
Van harte!

D1 kampioen

 

de tiende kampioen: E4

De mannen van leiders Dennis en Jefrey hebben er het hele seizoen hard voor gewerkt en verdienden het kampioenschap. Met een duidelijke 10-0 zege op VDL werd dit nog eens onderstreept, gefeliciteerd!

026

 

de negende kampioen: F9

Ze wonnen vrijwel alle wedstrijden, zowel in de beker als in de competitie. Coaches Wim en Bob en Mustafa maakten een ongeslagen kampioen en dit Katendrechtse team zit ook nog in de halve finale KNVB-beker! Wie weet een ‘dubbel’?

F9 kampioen15-16

 

de achtste kampioen: D7

D7 is een terechte en mooie kampioen. De mannen, prima gecoacht door Leroy Kranenburg en Wiebe Willems en met fijne ondersteuning van diverse ouders, hebben een wedstrijd voor het einde van de competitie de hoofdprijs en de bloemen binnen gehaald! Van harte!

D7 kampioen15-16

 

de zevende kampioen: C1

Een aantal jaren lukte het net niet, maar dit seizoen zijn trainer Mario Rijsdijk, zijn staf en spelers er in geslaagd om het kampioenschap binnen te slepen. Over het gehele seizoen gezien een terechte kampioen. Dit betekent dat C1 volgend seizoen gaat spelen in de 1e divisie Landelijk, een fantastische prestatie! Na het feesten op het veld, in de kleedkamer en de kantine, kregen de spelers en de staf een etentje aangeboden van de shirtsponsor LANCOM BV bij de pizzeria. Namens iedereen BEDANKT!

Foto C1

 

de zesde kampioen: E8

Weer een kampioen erbij. E8, een team met ‘Katendrecht-kids’ onder leiding van ‘good-old’ Philip Scheffer en vader Wiskerke is terecht kampioen geworden en de bloemen en patat waren dan ook dik verdiend!

E8 kampioen 15-16

 

de vijfde kampioen: MB1

Rob Kraan en zijn meiden zijn ook dit jaar kampioen geworden.
Van harte gefeliciteerd !

meiden

 

de vierde kampioen: Futsal 1

Futsal 1 is kampioen geworden. Het team bestaat vooral uit echte Spartanen, mensen die al lang aan de club verbonden zijn en sommige spelen ook nog op het veld. Gezelligheid staat voorop, maar ook dit jaar hebben ze weer de bloemen ontvangen!
Van harte gefeliciteerd !

zaalteam 15-16-2

 

de derde Kampioen: E5 !!!

Spartaan’20 E5 onder leiding van Danny Lima en Patrick de Werk.
De kampioenswedstrijd woensdagavond uit bij Nieuwenhoorn wonnen de mannen met 1-8. Van harte gefeliciteerd !

062

 

de tweede Kampioen: F10 !!

De allerjongsten, Spartaan’20 F10 met spelers van de scholen Katendrecht, veroverden vorige week het kampioenschap door in een rechtstreeks duel van concurrent sv Charlois te winnen. Spelers en begeleiding vaders Juchi en Aachboun Ă©n de trainers Philip Scheffer en Leon van Pul van harte gefeliciteerd!

065

 

de eerste Kampioen: E1 !

De trainer Raoul en leider Romie zijn ook dit jaar met hun team kampioen geworden. Al drie jaar op rij is het gelukt om 1e te worden in hun competitie. Ook dit jaar waren ze onverslaanbaar in de 1e klasse. Spelers en begeleiding van harte gefeliciteerd! En dit is niet de laatste prijs waarvoor de E1 gaat strijden. Ook de KNVB-beker en de Rijnmond-Cup zijn nog in het vizier! Succes.

042